Складирање прехранбени производи

Оптималната интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот гарантира дека дури и чувствителната храна ќе остане ароматична и богата со витамини подолго време со BioFresh. Складирање прехранбени производи со BioFresh технологија

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција

Заштеда на енергија

Независно дали е функција, особена карактеристика или материјал: За максимална енергетска ефикасност го црпиме потенцијалот за штедење на секоја одделна компонента. Заштеда на енергија со Liebherr

Задоволство

Со иновативни технологии апаратите на Liebherr за ладење и замрзнување овозможуваат долготрајна свежина на складираната храна. Функции за поголемо задоволство