Ладилникот како дизајниран предмет

Отворената кујна бара од дизајнот да постои интеракција со амбиентот.

Отворената кујна бара од дизајнот да постои интеракција со амбиентот.

Веќе подолго животниот стил веќе не се однесува само на модата, модните додатоци, патувањето и автомобилите. Сѐ поважен е аспектот на готвење и уживање како доживување во кругот на семејството или друштвото. Па така, кујната во многу домаќинства не е само работна соба, туку многу повеќе од тоа – соба за средби. Тука се јаде, се случуваат дружби со пријателите – па дури тука се прави и по некоја забава.

Независно дали интегрирани или самостојни: Апаратите на Liebherr пленат како со иновативната внатрешност, така и со висококвалитетната надворешност. Сите дизајни ги развиваме сами, во модерно опремени развојни центри на различни производствени локации. Како при развојот на новите технологии така и во развојот на дизајнот желбите и барањата на нашите клиенти се во фокусот.

Награди и признанија

Нашите апарати во континуитет добиваат награди за високиот квалитет на нивната опрема и за иновативност. Списокот се протега од reddot award преку Plus X Award, iF product design award и interior innovation award, па сѐ до награда за иновација во кујната на Initiative Lifecare.

Дизајн и квалитет

Апаратите за ладење и замрзнување на Liebherr пленат со нивниот дизајн и редовно се наградувани за нивниот квалитет. Награди и признанија