Штедливиот комбиниран ладилник со BioFresh нуди пространост и долготрајна свежина.

Штедливиот комбиниран ладилник со BioFresh нуди пространост и долготрајна свежина.

Наградуван комбиниран ладилник

Комбинираниот ладилник CBNPes 3756 покажува дека комфорот и штедењето енергија не се исклучуваат едно со друго. Победникот на тестот (Stiftung Warentest-Testsieger 07/2012) со A+++ располага со BioFresh и автоматската функција за спречување создавање слоеви мраз NoFrost. Паметните детали како што се управувањето MagicEye и лесното ракување преку LCD екран на допир овозможуваат голем комфор при употреба. Електрониката на допир реагира и на најмал контакт, па така функциите можат удобно да се контролираат. Така пространиот комбиниран ладилник штеди повеќе од 65 проценти струја во споредба со модел стар 12 години.

Комбинирани ладилници (со A+++, BioFresh, NoFrost)
Комбинираниот ладилник моментално спаѓа во најштедливите на пазарот.

Комбинираниот ладилник моментално спаѓа во најштедливите на пазарот.

A+++ минус 20 проценти

Со комбинираните ладилници и Liebherr поставува нови стандарди во однос на штедењето енергија. Моделот со технологија BioFresh штеди 20 проценти повеќе од моментално најдобрата класа за енергетска ефикасност А+++. Комбинацијата троши само 130 киловат часови годишно. И покрај високата енергетска ефикасност апаратот се одликува со комфорни карактеристики во однос на опремата и интелигентни технологии. Па така, благодарение на технологијата SmartFrost чистењето мраз ретко е неопходно.

Замрзнувачот нуди врвен комфор при употреба и мала потрошувачка.

Замрзнувачот нуди врвен комфор при употреба и мала потрошувачка.

Штедењето енергија може да биде навистина удобно

Во најдобрата класа на енергетска ефикасност А+++Liebherr GNP 3666 е позициониран. Широкиот замрзнувач NoFrost од 70см нуди корисни функции и висока енергетска ефикасност. Лесно подвижните фиоки за замрзнување на телескопски шини се удобни за употреба. Патентираната рачка со интегрирана механика за отворање овозможува едноставно отворање на вратата.

Замрзнувачи (со A+++, NoFrost)