Штедење на енергија при најголем комфор

Liebherr ја нуди најшироката производна програма за ладилници и замрзнувачи во најдобрите класи на енергетска ефикасност ширум светот. Нашата цел е да продолжиме со развојот на нови, иновативни апарати кои ќе имаат уште помала потрошувачка на енергија. Дека енергетската ефикасност не се одразува на трошоците за комфор, докажуваме со изработка на модели со високи перформанси кои се практични, со убава форма и лесни за употреба.

Енергетска ефикасност во домаќинството

Функции за заштеда на енергија

Енергетска етикета за споредба

Најштедливите апарати на Liebherr

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.