Повеќе комфор при употреба

Наутро, напладне, навечер: Ладилниците и замрзнувачите не само што работат постојано, туку и постојано се отвораат, се полнат и користат. Токму затоа ние од Liebherr при развојот на производите секогаш внимаваме на максимален комфор при употреба. Робусните телескопски шини, извлекувањето на тркалца како и висококвалитетните рачки гарантираат комфор при употреба на нашите апарати.

Функции и детали на опрема за максимален комфор при употреба

 • Рачка
  Благодарение на интегрираната механика за отворање апаратот се отвора исклучително едноставно – и при повеќекратно користење едно по друго.

  Рачка

  Благодарение на интегрираната механика за отворање апаратот се отвора исклучително едноставно – и при повеќекратно користење едно по друго.

 • Целосно извлекување
  Моделите со преграда-визба имаат фиока која целосно се извлекува. Складирани на две нивоа, прехранбените производи и шишињата можат брзо да се дофатат.

  Целосно извлекување

  Моделите со преграда-визба имаат фиока која целосно се извлекува. Складирани на две нивоа, прехранбените производи и шишињата можат брзо да се дофатат.

 • Меко затворање
  Интегрираниот систем за меко затворање SoftSystem го придушува звукот на движење на вратата. Со него и при максимална исполнетост самата врата се затвора меко и тивко.

  Меко затворање

  Интегрираниот систем за меко затворање SoftSystem го придушува звукот на движење на вратата. Со него и при максимална исполнетост самата врата се затвора меко и тивко.

 • Екран на допир
  Нашите премиум-модели го нудат иновативниот комфор на екраните на допир. Сите функции се поставуваат со лесен допир на корисничкиот интерфејс.

  Екран на допир

  Нашите премиум-модели го нудат иновативниот комфор на екраните на допир. Сите функции се поставуваат со лесен допир на корисничкиот интерфејс.

 • SuperCool
  Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2°C – идеална за ладење свежо складирана храна.

  SuperCool

  Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2°C – идеална за ладење свежо складирана храна.

 • SoftTelescopic
  Кај премиум-моделите за вградување осветлените прегради BioFresh-Safes се со целосно извлекување. Опремени со механизам за автоматско повлекување како и за меко затворање тие нудат врвен комфор.

  SoftTelescopic

  Кај премиум-моделите за вградување осветлените прегради BioFresh-Safes се со целосно извлекување. Опремени со механизам за автоматско повлекување како и за меко затворање тие нудат врвен комфор.

 • HolidayMode
  Кој патува често, тој ја има можноста што ја нуди Liebherr да го постави ладилникот на режим за одмор. Кога ќе се активира режимот за одмор внатрешната температура е +15°C наместо од +5 до +7°C. Тоа ја намалува потрошувачката на струја. Константната температура спречува непријатни миризби и појава на мувла. Здодевното чистење по одморот повеќе не е неопходно.

  HolidayMode

  Кој патува често, тој ја има можноста што ја нуди Liebherr да го постави ладилникот на режим за одмор. Кога ќе се активира режимот за одмор внатрешната температура е +15°C наместо од +5 до +7°C. Тоа ја намалува потрошувачката на струја. Константната температура спречува непријатни миризби и појава на мувла. Здодевното чистење по одморот повеќе не е неопходно.

 • Видео

  Филмот ги прикажува функциите и предностите на технологијата SoftSystem.
  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  Филмот ги прикажува функциите и предностите на технологијата SoftSystem. Пушти видео
  Филмот ги прикажува функциите и предностите на технологијата SoftSystem.
  We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA