Поголем ред во складирањето

Кој знае сè што има во ладилникот, ќе може да си го купи само она што навистина му е потребно. На овој начин се избегнува да се заборави храната зафрлена во некој агол и нејзино расипување. Затоа ладилниците на Liebherr се конципирани на тој начин да можат да ја зачуваат посакуваната прегледност на складираните пијалаци и храна.

Вака ја зачувувате прегледноста

 • Ефикасно осветлување
  Liebherr употребува штедливи и долготрајни LED-светилки за оптимален преглед. Во зависност од моделот светлечките столбови, интегрираното таванско осветлување или страничното светлечко куќиште овозможуваат оптимално осветлување на внатрешноста.

  Ефикасно осветлување

  Liebherr употребува штедливи и долготрајни LED-светилки за оптимален преглед. Во зависност од моделот светлечките столбови, интегрираното таванско осветлување или страничното светлечко куќиште овозможуваат оптимално осветлување на внатрешноста.

 • Прилагодлива полица за шишиња
  Сите наши апарати со функција BioFresh располагаат со прилагодлива полица за шишиња. Таа може оптимално да се прилагоди во зависност од складираната храна. Самата полица не само што нуди сигурно и прегледно чување на шишињата, туку и по потреба на стаклената полица што се наоѓа под неа може да се стават чаши и шолји.

  Прилагодлива полица за шишиња

  Сите наши апарати со функција BioFresh располагаат со прилагодлива полица за шишиња. Таа може оптимално да се прилагоди во зависност од складираната храна. Самата полица не само што нуди сигурно и прегледно чување на шишињата, туку и по потреба на стаклената полица што се наоѓа под неа може да се стават чаши и шолји.

 • Флексибилни полици и боксови
  Внатрешните врати на нашите премиум-модели се опремени со прилагодливи полици GlassLine. Тие располагаат со полица за 12 јајца, како и практичен држач за конзерви и шишиња. Транспарентните VarioBoxen можат едноставно да се извадат и повторно да се закачат.

  Флексибилни полици и боксови

  Внатрешните врати на нашите премиум-модели се опремени со прилагодливи полици GlassLine. Тие располагаат со полица за 12 јајца, како и практичен држач за конзерви и шишиња. Транспарентните VarioBoxen можат едноставно да се извадат и повторно да се закачат.

 • Делива стаклена плоча
  Деливата стаклена плоча овозможува прилагодлива употреба на просторот во ладилникот: Едноставно едниот дел од плочата ставете го под другиот и веќе има место за еден бокал. Уште поголема флексибилност нудат полиците прилагодливи на висина, со што се овозможува складирање високи садови.

  Делива стаклена плоча

  Деливата стаклена плоча овозможува прилагодлива употреба на просторот во ладилникот: Едноставно едниот дел од плочата ставете го под другиот и веќе има место за еден бокал. Уште поголема флексибилност нудат полиците прилагодливи на висина, со што се овозможува складирање високи садови.

 • Транспарентни прегради
  Поради долгото складирање храната ставена во сегментот за замрзнување честопати се заборава. Токму затоа нашите прегради се со транспарентен преден дел и со самото отворање на вратата гледате јасно што храна сте замрзнале.

  Транспарентни прегради

  Поради долгото складирање храната ставена во сегментот за замрзнување честопати се заборава. Токму затоа нашите прегради се со транспарентен преден дел и со самото отворање на вратата гледате јасно што храна сте замрзнале.

 • VarioSpace
  Кај апаратите со NoFrost и SmartFrost сегментот за замрзнување може да се користи со прилагодувања. Фиоките и стаклените полици под нив можат удобно да се извадат. Вака настанува VarioSpace – екстра простор за складирање за поголеми парчиња храна за замрзнување.

  VarioSpace

  Кај апаратите со NoFrost и SmartFrost сегментот за замрзнување може да се користи со прилагодувања. Фиоките и стаклените полици под нив можат удобно да се извадат. Вака настанува VarioSpace – екстра простор за складирање за поголеми парчиња храна за замрзнување.

 • Складирање прехранбени производи

  Оптималната интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот гарантира дека дури и чувствителната храна ќе остане ароматична и богата со витамини подолго време со BioFresh. Складирање прехранбени производи со BioFresh технологија