Повеќе време за убавите работи во животот

Да се однесат децата на училиште, да се оди на работа, да се пазари, да се исперат алиштата: Секојдневието нѐ има цврсто зграбено. Со цел да заштедиме време по дома, повеќето од нас денес посегнуваме по интелигентни технологии кои ни олеснуваат дел од работата.

Liebherr си постави за цел да развие апарати кои ќе ви го поедностават секојдневието и ќе бидат удобни за употреба. Нашите ладилници и замрзнувачи уверуваат со високиот квалитет како и ефикасните технологии и „паметни“ карактеристики.

На пример, системот NoFrost: Тука, воздухот што циркулира спречува создавање мраз во замрзнувачот. Со тоа рачното чистење на мразот е веќе непотребно. Тоа штеди енергија, време и напор. Други карактеристики ви помагаат за чување на складираната храна и при чистење и одржување на ладилникот. И: Нашите апарати се конципирани на тој начин за флексибилно да можете да ја испланирате вашата кујна. Може прецизно да се вградат и лесно да се транспортираат.

Задоволство

Со иновативни технологии апаратите на Liebherr за ладење и замрзнување овозможуваат долготрајна свежина на складираната храна. Функции за поголемо задоволство