Донесете ја свежината на зелениот пазар дома

Со BioFresh храната ги задржува аромата и витамините.

Со BioFresh храната ги задржува аромата и витамините.

Сѐ повеќе луѓе ја вреднуваат свесната и добро избалансирана исхрана. Основата ја сочинуваат свежите, висококвалитетни прехранбени производи со важни витамини, микроелементи и минерали. Тие даваат енергија, ја зајакнуваат одбранбената моќ на организмот и поттикнуваат размена на материи на сосема природен начин. Колку што е посвеж одреден прехранбен производ, толку е повисока неговата хранлива вредност. За жал, денес не ни останува многу време секојдневно да пазариме, но сепак не сакаме да се откажеме од свежата храна. Затоа ни се потребни иновативни технологии кои ни помагаат храната да ја чуваме подолго време свежа и притоа да се задржат нејзиниот вкус, конзистентноста и вредните состојки.

Оптимална интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот

Со технологијата BioFresh на Liebherr ги складирате вашите прехранбени производи во прегради за ладење кои им нудат на овошјето и зеленчукот, на рибата и месото, како и на млечните производи оптимални климатски услови. Ускладената интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот овозможува значително долго да се задржат вкусот и хранливите состојки. И внатрешната опрема во ладилниците со BioFresh нуди практични карактеристики и функции, кои овозможуваат голем простор за складирање и добра прегледност. На овој начин Liebherr ви помага да ја зачувате свежината на прехранбените производи и ве поддржува при ефикасно складирање на храната кое ви помага да заштедите време.

BioFresh: за долготрајна свежина

Вака функционира BioFresh: Видеото ги прикажува функциите и карактеристиките на опремата на иновативната технологија BioFresh на Liebherr.

Задоволство

Со иновативни технологии апаратите на Liebherr за ладење и замрзнување овозможуваат долготрајна свежина на складираната храна. Функции за поголемо задоволство