Секој прехранбен производ има свое место

Вкусовите се различни – соодветно на тоа се разликува и користењето на ладилникот. Па така, на луѓето кои не јадат месо и млечни производи им е потребен поголем простор за овошје, зеленчук и салата. Независно дали сте вегетаријанци или љубители на месо: Ладилниците опремени со BioFresh нудат голем простор за складирање кој може да се користи согласно потребите и желбите.

Сортирајте го вашиот ладилник според потребите

Практичните фиоки на технологијата BioFresh ви помагаат да воспоставите ред и овозможуваат поголема прегледност. Просторните фиоки, кои благодарение на телескопските шини удобно се извлекуваат, овозможуваат уредност, прегледност и добро сортирање. Понатаму, полиците и преградите во класичниот сегмент за ладење нудат простор за чување на прехранбените производи на кои не им е потребна посебна влажност на воздухот. Како дополнение на ова доаѓаат и полиците за шишиња или боксовите Vario кои помагаат да се воспостави ред во ладилникот.

Заштедете на прехранбени производи

Предуслов за оптимално чување на залихите храна е таа да биде прегледно наредена и посакуваните состојки да ни бидат на дофат. Редот го олеснува пазарењето: Само еден поглед во ладилникот и знаете што треба да се купи. Значи, можете да го испазарите токму тоа што ви е потребно и да спречите храната да се затури и расипе во некое непрегледно ќоше. На овој начин BioFresh двојно придонесува за одржливо чување на залихите храна: Прехранбените производи остануваат подолго свежи, вие ги одржувате вашите залихи и така настанува помалку отпад.

Комфор

При развојот на апарати за ладење и замрзнување Liebherr се ориентира на потребите на своите клиенти. Како резултат на тоа, се добиваат удобни уреди коишто го олеснуваат животот. Комфорни функции