Елегантен дизајн

Се фокусираме на класични форми, комфор и перфектна изработка. Затоа ладилникот на Liebherr е точката на фокус во вашата кујна: Благодарение на иновативните детали и посебните површини апаратите BluPerformance се ѕвезди во секоја кујна и простор за живеење. Хармоничниот дизајн на производната серија осигурува дека вашиот ладилник со BluPerformance ќе биде модерен и по многу години користење. Зашто кај Liebherr дизајнот се соединува со техничките перформанси.

 • Ергономијата се соединува со безвремениот дизајн
  Убав и практичен: Безвремениот дизајн HardLine со странично светло по работ и нова интегрирана рачка на вратата го потенцира врвниот визуелен изглед. Рачката е со ергономска форма и токму затоа идеално легнува на рака. Вратите се отвораат удобно и лесно со помош на интегрираниот механизам за отворање.

  Ергономијата се соединува со безвремениот дизајн

  Убав и практичен: Безвремениот дизајн HardLine со странично светло по работ и нова интегрирана рачка на вратата го потенцира врвниот визуелен изглед. Рачката е со ергономска форма и токму затоа идеално легнува на рака. Вратите се отвораат удобно и лесно со помош на интегрираниот механизам за отворање.

 • Соодветен апарат за сечиј вкус
  Независно дали ќе изберете GlassEdition, нерѓосувачки челик или во BlackSteel: Апаратите со BluPerformance не само што нудат највисок технички и функционален квалитет, туку се и импресивни во однос на нивниот дизајн. Независно дали класичен или модерен: Имаме соодветен апарат за секој љубител на дизајн.

  Соодветен апарат за сечиј вкус

  Независно дали ќе изберете GlassEdition, нерѓосувачки челик или во BlackSteel: Апаратите со BluPerformance не само што нудат највисок технички и функционален квалитет, туку се и импресивни во однос на нивниот дизајн. Независно дали класичен или модерен: Имаме соодветен апарат за секој љубител на дизајн.

 • Оптимално осветлување
  Новиот концепт за осветлување во апаратите со BluPerformance става акцент на внатрешноста и складираните прехранбени производи. LED-светилките кои се енергетски ефикасни, погодни за животната средина и на кои не им треба одржување овозможуваат оптимално осветлување и со тоа се грижат за хомоген и врвен концепт за осветлување.

  Оптимално осветлување

  Новиот концепт за осветлување во апаратите со BluPerformance става акцент на внатрешноста и складираните прехранбени производи. LED-светилките кои се енергетски ефикасни, погодни за животната средина и на кои не им треба одржување овозможуваат оптимално осветлување и со тоа се грижат за хомоген и врвен концепт за осветлување.

 • Добро обмислен и флексибилен внатрешен дизајн
  Апаратите со BluPerformance покрај дизајнот пленат и со своите внатрешни вредности: Висококвалитетната опрема GlassLine нуди многу простор за редење дури и кога ладилникот е преполн. На тој начин производите се прегледно наредени и секогаш ви се на дофат. Значи, здодевното пребарување веќе му припаѓа на минатото. И повисоките садови без проблем го наоѓаат своето место, зашто поединечните елементи GlassLine можат одделно да се поместуваат.

  Добро обмислен и флексибилен внатрешен дизајн

  Апаратите со BluPerformance покрај дизајнот пленат и со своите внатрешни вредности: Висококвалитетната опрема GlassLine нуди многу простор за редење дури и кога ладилникот е преполн. На тој начин производите се прегледно наредени и секогаш ви се на дофат. Значи, здодевното пребарување веќе му припаѓа на минатото. И повисоките садови без проблем го наоѓаат своето место, зашто поединечните елементи GlassLine можат одделно да се поместуваат.

 • Внатрешност која едноставно се чисти
  Токму кај храната хигиената игра особено голема улога. Поради ова ги развивме полиците GlassLine кои лесно се вадат, а благодарение на мазната површина и лесно се чистат. Дополнително, сите стаклени елементи се изработени од сигурносно стакло. Тие се отпорни на кршење и исклучително квалитетно изработени.

  Внатрешност која едноставно се чисти

  Токму кај храната хигиената игра особено голема улога. Поради ова ги развивме полиците GlassLine кои лесно се вадат, а благодарение на мазната површина и лесно се чистат. Дополнително, сите стаклени елементи се изработени од сигурносно стакло. Тие се отпорни на кршење и исклучително квалитетно изработени.

 • Висококвалитетни фиоки
  Елегантен дизајн до најмал детаљ: Кај сите премиум-апарати фиоките се обрабени со премиум декоративна лајсна, а по употреба се лизгаат назад кон внатрешноста на телескопските шини. Апаратите со функција NoFrost дополнително се одликуваат со интегрирано LED-светло на горниот дел од вратата со цел да бидат оптимално осветлени и замрзнатите производи.

  Висококвалитетни фиоки

  Елегантен дизајн до најмал детаљ: Кај сите премиум-апарати фиоките се обрабени со премиум декоративна лајсна, а по употреба се лизгаат назад кон внатрешноста на телескопските шини. Апаратите со функција NoFrost дополнително се одликуваат со интегрирано LED-светло на горниот дел од вратата со цел да бидат оптимално осветлени и замрзнатите производи.

 • Апарати

  Профитирајте и од многубројните предности на новата генерација апарати BluPerformance – новата димензија на свежината.

  Дизајн

  Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции