Мултифункционална електроника на допир

Ненајавена посета или спонтана забава за викенд: Со BluPerformance можете да го прилагодите вашиот ладилник согласно вашите потреби. Вашата предност: Вие се грижите за гостите, а BluPerformance за ладните пијалаци и храната.

Екран на допир од 7 инчи

Преку интегрираниот 7 инчен екран на допир со висока резолуција 800 x 600 пиксели можете да го наштелувате вашиот ладилник според потребите. Однапред дефинираните програми како што се EnergySaver, MaxPerformance, Party или Holiday ви нудат притоа дополнителен комфор во секојдневната употреба.

Тие можат одделно да се постават преку Home-екранот и да се прегледаат со еден поглед. Интегрираната препорака за складирање прикажува колку долго одреден вид храна ја задржува свежината во определена климатска зона и информира за тоа кои витамини и минерали се содржани во неа.

Профитирајте од сеопфатните функции:

Програмата Day-to-Day е наменета за секојдневните потреби. Нуди оптимални перформанси за ладење и ефикасност при стандардните поставки за температура за сегментите за ладење и замрзнување.

Програмата EnergySaver е проширување на програмата Day-to-Day. Тука ја намалувате потрошувачката на енергија преку стандардните поставки. А тоа оди вака: Со цел да заштедите дополнителна енергија температурите во ладилникот и замрзнувачот за нијанса се зголемуваат. Зашто колку што е пониска температурата толку почесто апаратот мора да лади и на тој начин троши повеќе струја. Дополнително, преку EnergySaver добивате корисни совети на тема штедење енергија. На пример, како можете да ја одмрзнете замрзнатата храна во сегментот за ладење.

Со програмата MaxPerformance апаратот дава највисоки перформанси во однос на ладењето. Ова е особено интересно кога сакате да изладите многу производи за релативно кратко време.

Програмата Party е идеална за подготовки за прослава: Се активираат SuperCool и SuperFrost за да може да се складира и излади за кратко време големо количество храна. Bottle-Timer ги лади вашите пијалаци брзо во сегментот за замрзнување. За да се изладат до оптимална температура за пиење само го внесувате бројот на шишиња како и вкупната литража. Откако ќе биде постигната оптималната температура, се вклучува аларм.

Програмата Holiday ја минимизира потрошувачката на енергија за време на одморот или подолго отсуство од дома. Сегментот за ладење е поставен на 15°C. Температурата во замрзнувачот притоа останува константна на претходно наштелуваната вредност од -18°C.

2,4 инчен екран

Како алтернатива за 7 инчниот екран на допир во серијата BluPerformance има и 2,4 инчен екран на допир кој се наоѓа зад вратата. На овој екран се прикажува температурата во сегментите за ладење и замрзнување. Благодарение на високата резолуција и силниот контраст тој е воочлив и оптимално читлив од секој агол. Менито е едноставно и интуитивно за ракување.

Апарати

Профитирајте и од многубројните предности на новата генерација апарати BluPerformance – новата димензија на свежината.

Видео

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Во нашето видео за BluPerformance дознајте повеќе за новата генерација ладилници и замрзнувачи и инспирирајте се од иновативниот дизајн и врвната опременост на внатрешноста. Кон видеото за BluPerformance We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA