Врвна технологија за максимален комфор

Liebherr со новата генерација апарати со иновативни технологии си постави за цел да ви го поедностави секојдневието. Апаратите со BluPerformance не само што се штедливи, тивки, пространи и со високи перформанси, туку и се едноставни за секојдневна употреба. 

BioFresh

Уникатната технологија BioFresh на Liebherr ги обединува константните температури со идеална влажност на воздухот. Па така, на пример, едамерот на температура малку над 0°C наместо 10 дена во обичен сегмент за ладење трае дури до 120 дена во преградата BioFresh. Или полската салата, полни 19 дена наместо 7 дена. Ова не само што го штеди вашиот паричник, бидејќи не да треба да фрлате расипана храна, туку ви штеди и време. Независно дали овошје, зеленчук, месо, риба или млечни производи: Благодарение на BioFresh вашата храна останува подолго свежа отколку во обичен сегмент за ладење.

BioCool

BioCool-Box овозможува регулирање на влажноста на воздухот за оптимално чување на овошје и зеленчук. На тој начин вашата храна трае подолго. За едноставно ракување боксот е поставен на лесно подвижни тркалца.

GlassLine

Внатрешноста флексибилно се прилагодува со полици од сигурносно стакло GlassLine, кое едноставно се чисти и висококвалитетни лајсни од облагороден челик. Овие не само што можат одделно да се прилагодат, туку и се многу едноставни за вадење.

Филтер со активен јаглен

Кај сите комбинирани ладилници со BluPerformance филтерот од активен јаглен за свеж воздух е интегриран во куќиштето на вентилаторите PowerCooling. Тој го прочистува воздухот кој циркулира и брзо ги врзува непријатните миризби. На тој начин во внатрешноста на вашиот ладилник се овозможува оптимален квалитет на воздухот.

Меко затворање

Апаратите со BluPerformance располагаат со висококвалитетен механизам за меко затворање на вратата. Тој може автоматски да ја повлече и затвори малку подотворената врата и овозможува меко, сигурно и тивко затворање дури и кога вратата е целосно натоварена.

SoftTelescopic

Сефовите BioFresh на премиум-апаратите се поставени на телескопски шини. Тие се опремени со механизам за самозатворање, како и со механизам за меко затворање. LED-сијаличките се грижат за тоа внатрешноста на сите прегради секогаш да биде перфектно осветлена.

Добро обмислен концепт за отворање

Висококвалитетната рачка благодарение на ергономската форма е практична за ракување. Интегрираниот механизам за отворање се грижи за прелесно отворање и затворање на апаратот. Рачката е стабилна и робусна: истрајна и по долги години постојано користење.

Апарати

Профитирајте и од многубројните предности на новата генерација апарати BluPerformance – новата димензија на свежината.

Видео

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Филмот ги прикажува функциите и предностите на технологијата DuoCooling Пушти видео We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA