Иднината на ладењето и замрзнувањето

Liebherr BluPerformance: Најновата технологија за ладење за максимален комфор.

Liebherr BluPerformance: Најновата технологија за ладење за максимален комфор.

Најдобрите забави се случуваат во кујната. Од оваа причина со новата генерација ладилници на Liebherr вие сте оптимално подготвени за пречек на гости. Бидејќи апаратите од серијата BluPerformance нудат максимални перформанси за ладење за да можете да ја складирате храната на најдобар можен начин и да ги изладите пијалаците на температура на служење. Соодветната функција за ладење може да се избере едноставно и интуитивно преку електрониката на допир прилагодена за корисникот. А со SmartDeviceBox можете да го контролирате вашиот ладилник од далечина за однапред да ја намалите температурата на ладење. 

Оптимално ладење, помалку користење струја

Со BluPerformance успеавме да направиме квантен скок во однос на енергетската ефикасност. Сите апарати со BluPerformance се наоѓаат во класата на енергетска ефикасност A+++ или A+++/-20%. Најновите апарати се дури и 20 проценти поштедливи од ладилниците на досегашната најдобра класа на енергетска ефикасност A+++. Тоа за вас значи: Посвежа храна и уште помала потрошувачка на струја.

Повеќе место за вашата храна

Посебноста на новата генерација апарати е иновативната технологија на ладење која е интегрирана во основата на апаратот. Токму затоа апаратите со иста висина нудат значително повеќе нето капацитет. Ова за вас значи: Забележително повеќе простор за вашата храна и пијалаци.

Апаратите со BluPerformance притоа не само што се поефикасни, туку и потивки, а со тоа и ваши идеални партнери за ладење.

Апарати

Профитирајте и од многубројните предности на новата генерација апарати BluPerformance – новата димензија на свежината.

Видео

We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Во нашето видео за BluPerformance дознајте повеќе за новата генерација ладилници и замрзнувачи и инспирирајте се од иновативниот дизајн и врвната опременост на внатрешноста. Кон видеото за BluPerformance We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA