Специјални додатоци за вашиот Liebherr

Покрај широката стандардна опрема, нашите фрижидери и замрзнувачи може да бидат прилагодени уште повеќе со додатоци според сопствените желби и потреби. Без разлика дали станува збор за производи за чистење и одржување, калап за коцки мраз, послужавник за замрзнување, држач за шише или SmartDeviceBox: Овие додатоци ги прават вашите фрижидери, замрзнувачи и ладилници за вино уште поудобни за употреба или пружаат ексклузивен изглед. Пронајдете ги специјалните додатоци - за уште поголемо уживање во вашиот уред Liebherr.