EGN 9671 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина - / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 564 l
Класа на енергетска ефикасност F
Технологија на ладење NoFrost

German Engineering

German Engineering

Нашите супериорни производи нудат врвен квалитет, врвен дизајн и иновативни карактеристики што најдобро одговараат на вашиот животен стил. Употребата на висококвалитетни материјали, совршено детални завршетоци и елитни компоненти за ладење се комбинираат со најновите процеси на производство, што резултира во извонреден производ за ладење.

SuperQuiet

SuperQuiet

Нивоата на бучава се сведени на минимум благодарение на навистина тивките компресори со контролирана брзина кои апсорбираат звук. Заедно со колото за ладење со низок шум, овие карактеристики обезбедуваат точни перформанси, енергетска ефикасност и супер тивка работа.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Допир на поголем комфорт ви нуди едноставното за употреба електронско управување на допир InfinitySwipe со светол и прегледен 3,5 инчен екран, што можете интуитивно и лесно да го користите преку Touch & Swipe.

InfinityLight

InfinityLight

Хомогено интегрираното LED странично осветлување на Monolith дава прекрасен и рамномерен сјај што може да се прилагоди според вкусот, вклучувајќи мек ефект на осветлување при отворање на вратите и пријатна ноќна затемнетост. InfinityLight не додава само драма и стил, тоа исто така емитира помалку топлина, зачувувајќи го квалитетот на храната.

SuperFrost

SuperFrost

Едноставно, брзо замрзнете ги тукушто купените намирници за да ја зачувате оптималната свежина на храната, запечатувајќи ги аромите и одржувајќи ги неопходните витамини и минерали.

IceMaker

IceMaker

Автоматскиот ледомат на Monolith произведува 1,6 килограми филтриран лед за 24 часа. Активирајте ја функцијата SuperFrost за уште поголем капацитет за производство. Со капацитет за складирање од 1,8 килограми, никогаш нема да останете без лед.

SoftSystem

SoftSystem

Благодарение на SoftSystem-системот за меко затворање, вратите се затвораат сами, при целосно полнење, особено меко и тивко. Во зависност од големината, носивоста на шарките на вратата на Monolith за панели на врата изнесува до 40 кг дополнителна тежина.

Група на производ Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost
GTIN 9005382275115
Series Peak
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 456 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,0 A 248,5 W
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Време на одложување поради дефект ГС * 19 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 26,00 kg / 24h
FrostSafe целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач осветлен страничен ѕид
VarioSpace
IceMaker Да
Производство на коцки мраз 1,3 kg / 24h
Место за коцки мраз 3,5 kg
Сад за коцки мраз
Знак за ѕвезда 4
Агол на отварање на врати 115°
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Максимална тежина на преден дел на мебел 40
Димензии В/Ш/Д 212,6 / 90,9 / 61 cm
Волумен на прегради за замрзнување 565 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 564,5 l
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина - / 91 - 91,4 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.170,0 / 970,0 / 765,0 mm
Тежина (без пакување) 196 kg
Тежина (со пакување) 211 kg
Вкупна зафатнина ** 564 l
Вредност според глобален стандард (ГС)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.