SUIGN 1554 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување за под работна маса што може да се вгради

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Вкупна зафатнина 79 l
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Фиксна врата
Класа на енергетска ефикасност E
Технологија на ладење NoFrost
SmartDevice

NoFrost

NoFrost

За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Аларм за температура

Аларм за температура

Алармот за температура моментално оптички и акустично известува за несакани температурни отстапувања, на пример со отворена врата или по прекин на електричната енергија.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 60 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Група на производ Фрижидер за замрзнување за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803055457
Series Prime
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 181 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 35 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 188 W
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Меко затворање SoftSystem
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Време на одложување поради дефект ГС * 9,02 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 7,60 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 3
FrostSafe целосно затворени фиоки, проѕирни
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач
VarioSpace
Сад за коцки мраз Сад за коцка мраз со капак
Број на сад за коцки мраз 1
Број на батерии за ладење 2
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Фиксна врата
Максимална тежина на преден дел на мебел 10
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 1.900 mm
Димензии В/Ш/Д 82 / 59,7 / 55 cm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Тежина (без пакување) 37,60 kg
Тежина (со пакување) 40,10 kg
Вкупна зафатнина 79 l
Волумен на прегради за замрзнување 80 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 79,9 l
Вредност според глобален стандард (ГС)

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 909621400

Арт. бр. 990043200

Арт. бр. 990283000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.