UG 1211 Comfort Фрижидер за замрзнување што е погоден за декорирање за под работна маса

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 / 60 / 57,0 cm
Вкупна зафатнина 100 l
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Површински
Класа на енергетска ефикасност F
Технологија на ладење SmartFrost

SmartFrost

SmartFrost

Со SmartFrost, заледувањето на внатрешноста и храната е значително намалено. Од таа причина, одмрзнувањето е потребно во помал број на случаи. Внатрешните ѕидови се мазни и лесни за чистење. Испарувачот обвиткан со пена обезбедува висока енергетска ефикасност и рамномерно ладење.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Група на производ Фрижидер за замрзнување што е погоден за декорирање за под работна маса
GTIN 4016803074731
Series Plus
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 212 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Нивото на бучава 38 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,3 A
Работење Вртливо копче
Број на контролни кола за ладење 1
Приказ на температурата
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Технологија на ладење SmartFrost
Процес на одмрзнување рачно
Време на одложување поради дефект ГС * 9,00 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 4,00 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 3
FrostSafe целосно затворени фиоки, проѕирни
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач
VarioSpace
IceMaker бр
Сад за коцки мраз
Број на сад за коцки мраз
Број на батерии за ладење 0
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Површински
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Декоративна рамка достапна
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 1.600 mm
Димензии В/Ш/Д 81,8 / 59,7 / 56,9 cm
Волумен на прегради за замрзнување 100 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 100,2 l
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 / 60 / 57,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 875,0 / 615,0 / 623,0 mm
Тежина (без пакување) 39,30 kg
Тежина (со пакување) 41,50 kg
Вкупна зафатнина ** 100 l
Вредност според глобален стандард (ГС)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.

Арт. бр. 743045800

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.