ECBN 5066 PremiumPlusсо шарките за вратата од десната страна Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 203,2 - 207,2 / 76,2 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 402 l
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Класа на енергетска ефикасност F
Технологија за свежина BioFresh
Технологија на ладење NoFrost

BioFresh

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини.

DuoCooling

DuoCooling

Благодарение на два потполно одделни кола за ладење, DuoCooling осигурува дека нема размена на воздух помеѓу ладилникот и замрзнувачот. Храната не се исуши и мирисот не се пренесува. А тоа значи: помалку фрлање, помалку купување, но и поголема заштеда и уживање.

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода. Дали за еден ладен пијалак или за голема забава – во двете фиоки, за секоја причина има доволно место за коцките мраз. IceMaker-от што може да се исклучува обезбедува целосно автоматско надополнување.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

SuperCool

SuperCool

За брзо ладење на свежо складираната храна SuperCool создава поголеми ладни резерви. При намалување на +2°C во делот за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради
GTIN 9005382233511
Series Peak
Ознака за енергија EnergyStar
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 326 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 42 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A 194 W
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Работење Touch
број на температурни зони 3
Број на контролни кола за ладење 2
Заклучување за деца
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и замрзнувач
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +3 °C до +9 °C
Технологија за свежина BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
се извлекува на телескопските шини
со SoftTelescopic
Внатрешно осветлување во фиоките BioFresh ЛЕД осветлување
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Внатрешно осветлување на дел за ладење ЛЕД светлосна лента на двете страни
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 1
оттаму прилагодив по висина 3
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 2
VarioBox
Полица за јајца
Полици за врата Полица за шишиња и конзерви
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Време на одложување поради дефект ГС * 16,00 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 6,00 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 2
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач ЛЕД осветлување
IceMaker
водоводна цевка Фиксен приклучок за вода
Производство на коцки мраз 0,80 kg / 24h
Место за коцки мраз 2,7 kg
Сад за коцки мраз
Знак за ѕвезда 4
Сув заден ѕид
Материјал сув заден ѕид Не’рѓосувачки челик
Дизајн на внатрешни полици на врата Премиум GlassLine
Материјал на полици на врата Стакло со лајсна од не'рѓосувачки челик
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Пластика
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Максимална тежина на преден дел на мебел 27/10/10
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Декоративна рамка
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.800 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 203,2 - 207,2 / 76,2 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.120,0 / 820,0 / 740,0 mm
Димензии В/Ш/Д 202,4 / 75,7 / 61 cm
Тежина (без пакување) 148,00 kg
Тежина (со пакување) 158 kg
Вкупна зафатнина 402 l
Волумен на прегради за ладење 277 l
оттаму BioFresh 62,1 l
Волумен на прегради за замрзнување 125 l
Вредност според глобален стандард (ГС)

Арт. бр. 743829800

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 990027900

Арт. бр. 990028100

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990184100

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 909669901

Арт. бр. 990015700

Арт. бр. 990021900

Арт. бр. 990028300

Арт. бр. 990028500

Арт. бр. 990028700

Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.