ICTS 2231 Comfort Комбинација за ладење и замрзнување

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 122 - 122,5 / 56 - 57 / 55,0 cm
Вкупна зафатнина 197 l
Нивото на бучава 39 dB

BioCool

BioCool

BioCool кутијата овозможува регулирање на влажноста во фрижидерот со цел да се одржи свежината на овошјето и зеленчукот. Влажноста се регулира со лизгач.

DuoCooling

DuoCooling

Благодарение на два потполно одделни кола за ладење, DuoCooling осигурува дека нема размена на воздух помеѓу ладилникот и замрзнувачот. Храната не се исуши и мирисот не се пренесува. А тоа значи: помалку фрлање, помалку купување, но и поголема заштеда и уживање.

Подлога за јајца

Подлога за јајца

Променливата подлога за јајца може да се прошири. На тој начин, може безбедно да складирате до 20 кокошкини јајца или 28 јајца од препелица. За подолг рок на траење, се препорачува да ги складирате јајцата со врвот надолу или да ги поставите јајцата на подлогата во FlexSystem на BioFresh сефот.

Сад за коцки мраз

Сад за коцки мраз

Големиот сад за коцки мраз со капак лесно може да се наполни со вода благодарение на практичниот отвор за полнење. Апсолутно непропустливиот капак овозможува безбеден и сув транспорт и складирање на садот.

Полица за шишиња

Полица за шишиња

За пијалаците во шишиња, полицата за шишиња нуди практично и сеопфатно решение. Овде, може да чувате шишиња за да заштедите простор.

GlassLine во внатрешноста

GlassLine во внатрешноста

Убавиот впечаток на внатрешниот простор ја надополнува отмената опрема GlassLine од безбедносно стакло. Елегантните прегради GlassLine се отпорни на кршење и гребење и се лесни за чистење. Висококвалитетните лајсни од не’рѓосувачки челик го комплетираат целокупниот впечаток на хармонија.

Ногалки со приспособлива висина

Ногалки со приспособлива висина

Благодарение на тоа што висината на ногалките може да се приспособи на предната страна, уредите на Liebherr може оптимално да се исправат. На тој начин, функционалноста и изгледот на уредот се загарантирани.

Монтажа на врата на лизгање

Монтажа на врата на лизгање

Вратата на мебелот е директно прицврстена на високата полица и е поврзана со вратата со лизгачки шини. При отворање и затворање на мебелот, вратата се лизга долж шините.

Делива стаклена плоча

Делива стаклена плоча

Деливата и подметлива стаклена плоча овозможува уште поголема флексибилност при складирање храна и високи садови. Сите полици изработени од сигурносно стакло може да се користат на различни височини, според потребите.

Мазен внатрешен сад

Мазен внатрешен сад

Карактеристиката на внатрешниот сад на фрижидерите е тоа што на двете страни има две елегантни колони за складирање во предниот и задниот дел. Тие обезбедуваат голема флексибилност во приспособување на стаклените плочи. Друга предност е мазната површина на внатрешниот сад и заради тоа лесно се чисти.

Интегрирани вградени уреди

Интегрирани вградени уреди

Уредите може лесно да се инсталираат зад вратата на мебелот на конверзијата и на тој начин совршено се интегрирани во кујната. На овој начин се создава визуелно хомоген преден дел на кујната. Имајте ја предвид техниката за инсталирање на врати на мебел. Монтажа на фиксна врата: Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот. Монтажа на врата на лизгање: Вратата на мебелот е директно прицврстена на високата полица и е поврзана со вратата со лизгачки шини. При отворање и затворање на мебелот, вратата се лизга долж шините.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување
GTIN 9005382234990
Series Удобност
Ознака за енергија
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 232 kWh/a
Климатска класа ST
Нивото на бучава 39 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,8 A
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Работење Вртливо копче
број на температурни зони 2
Број на контролни кола за ладење 1
Заклучување за деца
Приказ на температурата
BottleTimer
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +2 °C до +8 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Внатрешно осветлување на дел за ладење странична сијалица
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 1
оттаму прилагодив по висина 3
Број на полици за шишиња 1
Број на полици за конзерви 3
VarioBox
Полица за јајца варијабилно
Полици за врата Полица за шишиња и конзерви
Количка на извлекување
Технологија на ладење SmartFrost
Процес на одмрзнување рачно
Време на одложување поради дефект ГС * 14,00 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 2,50 kg / 24h
FrostSafe
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач
VarioSpace
Сад за коцки мраз Сад за коцка мраз со капак
Број на сад за коцки мраз 1
Број на батерии за ладење 0
Знак за ѕвезда 4
Дизајн на внатрешни полици на врата Комфор GlassLine
Материјал на полици на врата Стакло со пластична рамка
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Врата на лизгање
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати
Ногалки со приспособлива висина 2
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во мебел
Декоративна рамка
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.000 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 122 - 122,5 / 56 - 57 / 55,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.283,0 / 560,0 / 619,0 mm
Димензии В/Ш/Д 121,7 / 54 / 53,9 cm
Тежина (без пакување) 44,00 kg
Тежина (со пакување) 47,00 kg
Вкупна зафатнина ** 197 l
Волумен на прегради за ладење 155 l
Волумен на прегради за замрзнување 43 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 42,7 l
Вредност според глобален стандард (ГС)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Сад со путер

Сад со путер

Арт. бр. 988245900

Благодарение на можноста за ракување со една рака, садот за путер со убава форма може преку капакот лесно да се транспортира и отвора. Поради неговите пропорции, во него може да се чуваат различни големини на путер. Тој е цврст и може да се мие во машина за садови, а се вклопува во сите Liebherr сталажи за шишиња и конзерви.

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 988117200

Решетка за 3 шишиња

Решетка за 3 шишиња

Арт. бр. 988246600

"Полицата за 3 шишиња е практично и елегантно решение за складирање до три шишиња кои се легнати безбедно и се заштедува простор. Ако полицата за шишиња не е потребна, може брзо да се извади од апаратот или да се намести исправено за да се заштеди простор."

Арт. бр. 988102600

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 908648400

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 742055800

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.