IKF 3510 Comfort Фрижидер што може да се вгради

Класа на енергетска ефикасност A++
Вкупен нето капацитет 325 l
Тип на вградување Може да се вгради
Висина на ниша 178 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

Извлекувања на телескопски шини

Извлекувања на телескопски шини

Фиоките се извлекуваат на мазни телескопски шини и погодно се отстрануваат под агол на отварање на вратата од 90°.

Количка на извлекување со кафез за шишиња

Количка на извлекување со кафез за шишиња

На полицата на извлекување, двете корпи за шишиња коишто може да се отстранат нудат многу простор за шишиња (до 1,5 литри) и пакувања со пијалаци. Вградената рачка го олеснува транспортот, приспособливиот држач за шишиња овозможува прицврстување.

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Интегрирани вградени уреди

Интегрирани вградени уреди

Уредите може лесно да се инсталираат зад вратата на мебелот на конверзијата и на тој начин совршено се интегрирани во кујната. На овој начин се создава визуелно хомоген преден дел на кујната. Имајте ја предвид техниката за инсталирање на врати на мебел. Монтажа на фиксна врата: Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот. Монтажа на врата на лизгање: Вратата на мебелот е директно прицврстена на високата полица и е поврзана со вратата со лизгачки шини. При отворање и затворање на мебелот, вратата се лизга долж шините.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер што може да се вгради со кошна за шишиња
GTIN 4016803180586
Класа на енергетска ефикасност A++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,319 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 117 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 34 dB
Вкупен нето капацитет 325 l
Фрижидер 325 l
Вкупен бруто капацитет 347 l
Фрижидер 347 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Висина на ниша 178 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 1.829,0 / 572,0 / 622,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 60,9 kg
Тежина (со пакување) 64,7 kg
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Фрижидер
Заклучување за деца
SuperCool
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување LED-осветлување
Број на полиците во делот за ладење 6
оттаму прилагодив по висина 5
разделиво 1
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Број на полици за шишиња 1
Број на полици за конзерви 3
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на садови за овошје/зеленчук 2
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се менува од десно
Агол на отварање на врати 115°
Вентилација Вентилација кај мебелот

Преземања

Упатство за употреба IKF 3510-20C (en)

Упатство за употреба IKF 3510-20C (en)

PDF
Упатство за монтажа и инсталација IKF 3510-20C (en)

Упатство за монтажа и инсталација IKF 3510-20C (en)

PDF

Додатоци

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 988103000

Art. Nr. 908648400

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 988114000

Art. Nr. 909621200

Art. Nr. 909615700

Art. Nr. 990200700

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.