SIBP 1650 Premium BioFresh Фрижидер што може да се вгради, со BioFresh

Класа на енергетска ефикасност A+++
Вкупен нето капацитет 84 l
Тип на вградување Може да се вгради
Висина на ниша 88 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

BioFresh

BioFresh

Колку е посвежа храната, толку е повредна за здравата исхрана. Преградите BioFresh на телескопски шини гарантираат совршена клима за долготрајна свежина. На температура малку повисока од 0 °C и идеална влажност на воздухот овошјето и зеленчукот, месото, рибата и млечните производи ги задржуваат витамините, деликатната арома и вкусниот изглед до три пати подолго отколку во обичниот сегмент за ладење.

Извлекувања на телескопски шини

Извлекувања на телескопски шини

Фиоките се извлекуваат на мазни телескопски шини и погодно се отстрануваат под агол на отварање на вратата од 90°.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

HolidayMode

HolidayMode

Кај BioFresh апаратите, HolidayMode ја регулира температурата во фрижидер на приближно +15°C. На овој начин може да се заштеди енергија во текот на подолго отсуство со празен фрижидер, без создавање на непријатна миризба во внатрешноста. Кај уредите со преграда за замрзнување, температурата на преградата за замрзнување се остава како што е поставена.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Интегрирани вградени уреди

Интегрирани вградени уреди

Уредите може лесно да се инсталираат зад вратата на мебелот на конверзијата и на тој начин совршено се интегрирани во кујната. На овој начин се создава визуелно хомоген преден дел на кујната. Имајте ја предвид техниката за инсталирање на врати на мебел. Монтажа на фиксна врата: Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот. Монтажа на врата на лизгање: Вратата на мебелот е директно прицврстена на високата полица и е поврзана со вратата со лизгачки шини. При отворање и затворање на мебелот, вратата се лизга долж шините.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер BioFresh со целосен простор што може да се вгради
GTIN 4016803038030
Класа на енергетска ефикасност A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,198 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 73 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 37 dB
Вкупен нето капацитет 84 l
Фрижидер 84 l
оттаму BioFresh 84 l
Вкупен бруто капацитет 103 l
Фрижидер 103 l
оттаму BioFresh 103 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 200 W
Висина на ниша 88 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 931,0 / 572,0 / 622,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 37,0 kg
Тежина (со пакување) 39,2 kg
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Фрижидер
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Аларм на врата на дел за ладење акустично
Заклучување за деца
SuperCool
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Меко затворање SoftSystem
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување
Број на полиците во делот за ладење 0
оттаму прилагодив по висина 0
разделиво 0
Материјал на полици на дел за ладење
Број на полици за конзерви 0
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на BioFresh сефови 4
се извлекува на тркалца 3
со SoftTelescopic Nein
DrySafe 0
вклучувајќи употреба како Dry или HydroSafe 0
со осветлување
Број на садови за овошје/зеленчук 0
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се менува од десно
Агол на отварање на врати 115°
Вентилација Вентилација кај мебелот

Преземања

Упатство за употреба SIBP 1650-20A (en)

Упатство за употреба SIBP 1650-20A (en)

PDF
Упатство за монтажа и инсталација SIBP 1650-20A (en)

Упатство за монтажа и инсталација SIBP 1650-20A (en)

PDF

Додатоци

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 908648400

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 988114000

Art. Nr. 909621400

Art. Nr. 909629400

Art. Nr. 990199000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.