SUIB 1550 Premium BioFresh Фрижидер што може да се вгради, со BioFresh

Класа на енергетска ефикасност A+++
Вкупен нето капацитет 80 l
Тип на вградување Може да се вгради на долната страна
Висина на ниша 82 - 88 cm
Монтажа на врати Фиксна врата
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

BioFresh

BioFresh

Колку е посвежа храната, толку е повредна за здравата исхрана. Преградите BioFresh на телескопски шини гарантираат совршена клима за долготрајна свежина. На температура малку повисока од 0 °C и идеална влажност на воздухот овошјето и зеленчукот, месото, рибата и млечните производи ги задржуваат витамините, деликатната арома и вкусниот изглед до три пати подолго отколку во обичниот сегмент за ладење.

Извлекувања на телескопски шини

Извлекувања на телескопски шини

Фиоките се извлекуваат на мазни телескопски шини и погодно се отстрануваат под агол на отварање на вратата од 90°.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 50 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер BioFresh со целосен простор што може да се вгради под работна маса
GTIN 4016803187943
Класа на енергетска ефикасност A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,194 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 71 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 36 dB
Вкупен нето капацитет 80 l
Фрижидер 80 l
оттаму BioFresh 80 l
Вкупен бруто капацитет 95 l
Фрижидер 95 l
оттаму BioFresh 95 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,2 A 188 W
Висина на ниша 82 - 88 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 37,6 kg
Тежина (со пакување) 40,1 kg
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Дел за BioFresh
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
SuperCool
SuperFrost
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Меко затворање SoftSystem
Процес на одмрзнување автоматски
Осветлување
Број на полиците во делот за ладење 2
оттаму прилагодив по висина 2
разделиво 0
вклучувајќи флексибилно корисна полица за шишиња 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 0
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на BioFresh сефови 3
со SoftTelescopic Nein
со осветлување
Број на садови за овошје/зеленчук 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се менува од десно
Агол на отварање на врати 115°
Vario основа
Вентилација Вентилација кај ногарките

Преземања

Дијаграми за инсталација

Дијаграми за инсталација

JPG (108,5 KB)
Упатство за употреба SUIB 1550-20A (en)

Упатство за употреба SUIB 1550-20A (en)

PDF
Упатство за монтажа и инсталација SUIB 1550-20A (en)

Упатство за монтажа и инсталација SUIB 1550-20A (en)

PDF

Додатоци

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 909621400

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.