UIKo 1550 Premium Интегриран подпултен ладилник

Класа на енергетска ефикасност A++
Вкупен нето капацитет 124 l
Технологија на ладење
Тип на вградување Може да се вгради на долната страна
Висина на ниша 82 - 88 cm
Монтажа на врати Количка на извлекување
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Опрема

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Vario основа

Vario основа

Vario основата овозможува приспособување на висината и длабочината на кујнските елементи. Сите четири ногалки се приспособливи од предната страна со простор за приспособување од 50 mm. Покрај тоа, решетката за вентилација може различно да се приспособи на предниот дел на кујната со простор за приспособување од 55 mm.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер за под работна маса што може да се вгради
GTIN 4016803055532
Класа на енергетска ефикасност A++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,249 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 91 kWh/a
Климатска класа SN-ST
Акустична моќност 38 dB
Вкупен нето капацитет 124 l
Фрижидер 124 l
Вкупен бруто капацитет 136 l
Фрижидер 136 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Висина на ниша 82 - 88 cm
Димензии на пакување В/Ш/Д 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Тежина (без пакување) 40,20 kg
Тежина (со пакување) 42,80 kg
Опсег на температура на дел за ладење +2 °C до +9 °C
Управување MagicEye со LCD-екран и дигитален приказ на температурата
Работење Копчиња
Приказ на температурата Фрижидер
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
SuperCool
SuperFrost
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
Процес на одмрзнување автоматски
Осветлување LED-осветлување на горниот дел
Број на полиците во делот за ладење 2
оттаму прилагодив по висина 0
вклучувајќи флексибилно корисна полица за шишиња 0
разделиво 0
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 0
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на садови за овошје/зеленчук 1
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Монтажа на врати Количка на извлекување
Стопирач за врата извлекување
Агол на отварање на врати
Vario основа
Вентилација Вентилација кај ногарките

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 741358800

Ако има потреба од поголем простор за пијалаци, може да се користат отстранливите корпи за шишиња UIKO 1550 и UIKO 1560 (дополнителна опрема) како замена за фиоката за шишиња. Корпите за шишиња нудат многу простор шишиња (до 1,5 л) и пакувања за пијалаци. Вградената рачка го олеснува транспортот, прилагодливите држачи овозможуваат безбедно држење на шишињата.

Арт. бр. 988117000

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117200

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.