UK 1414 Comfort Фрижидер за под работна маса

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 / 50 / 57,0 cm
Вкупна зафатнина 105 l
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Површински
Класа на енергетска ефикасност F

Замрзнувач со 4 ѕвездички

Замрзнувач со 4 ѕвездички

Во замрзнувачот со 4 ѕвездички, свежата храна може да се замрзне и да се чува подолго време. Температурата од -18°C и пониска обезбедува зачувување на складираните витамини и минерали.

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Група на производ Фрижидер за под работна маса
GTIN 4016803122654
Series Plus
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 172 kWh/a
Климатска класа N
Нивото на бучава 37 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Работење Вртливо копче
број на температурни зони 2
Број на контролни кола за ладење 1
Приказ на температурата
Процес на одмрзнување автоматски
Внатрешно осветлување на дел за ладење ЛЕД осветлување
Број на полиците во делот за ладење 3
разделиво 1
оттаму прилагодив по висина 2
Број на полици за шишиња 2
Број на полици за конзерви 1
Полици за врата Полица за шишиња и конзерви
Време на одложување поради дефект ГС * 8 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 3,00 kg / 24h
Знак за ѕвезда 4
Дизајн на внатрешни полици на врата Комфор GlassLine
Материјал на полици на врата Стакло со пластична рамка
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Површински
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Декоративна рамка достапна
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.000 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 / 50 / 57,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 875,0 / 515,0 / 623,0 mm
Димензии В/Ш/Д 81,8 / 49,7 / 56,9 cm
Тежина (без пакување) 32,5 kg
Тежина (со пакување) 34,8 kg
Вкупна зафатнина ** 105 l
Волумен на прегради за ладење 92 l
Волумен на прегради за замрзнување 13 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 13,3 l
Вредност според глобален стандард (ГС)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117200

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990187100

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.