UK 1720 Comfort Фрижидер за под работна маса

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 / 60 / 57,0 cm
Вкупна зафатнина 150 l
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Површински
Класа на енергетска ефикасност F

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Група на производ Фрижидер за под работна маса
GTIN 4016803054719
Series Plus
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 117 kWh/a
Климатска класа SN
Нивото на бучава 32 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Управување Електронска контрола
Работење Вртливо копче
број на температурни зони 1
Број на контролни кола за ладење 1
Приказ на температурата
Процес на одмрзнување автоматски
Внатрешно осветлување на дел за ладење ЛЕД осветлување
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 1
оттаму прилагодив по висина 3
Број на полици за шишиња 2
Број на полици за конзерви 1
VarioBox
Број на Vario кутии 0
Полица за јајца 10 јајца
Полици за врата Полица за шишиња и конзерви
Количка на извлекување
Дизајн на внатрешни полици на врата Комфор GlassLine
Материјал на полици на врата Стакло со пластична рамка
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Подпултно вградливо
Монтажа на врати Површински
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Шини за порамнување
Вентилација Вентилација во основата
Декоративна рамка достапна
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 1.600 mm
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 82 / 60 / 57,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 875,0 / 615,0 / 623,0 mm
Димензии В/Ш/Д 81,8 / 59,7 / 56,9 cm
Тежина (без пакување) 34,30 kg
Тежина (со пакување) 36,90 kg
Вкупна зафатнина 150 l
Волумен на прегради за ладење 151 l

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117200

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.