SBNes 4285 Premium BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+++
0° фиока BioFresh
Технологија на ладење NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60,0 / 66,5 cm
Вкупен нето капацитет 298 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

BioFresh

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини. повеќе

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода.

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel значително ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти и посебно лесно се чисти.

Технички податоци

Група на производ Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost
GTIN 4016803050117
Класа на енергетска ефикасност * A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа * 0,515 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија * 188 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 37 dB
Вкупен нето капацитет 298 l
Фрижидер 172 l
оттаму BioFresh 172 l
Замрзнувач 126 l
Вкупен бруто капацитет 345 l
Фрижидер 191 l
оттаму BioFresh 191 l
Замрзнувач 154 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,4 A 231 W
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60,0 / 66,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Тежина (без пакување) 85,40 kg
Тежина (со пакување) 90,80 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -16°C до -26°C
Управување 2,4-инчен TFT-екран на допир во боја со дигитален приказ на температурата
Позиција зад вратата
Работење Електроника на допир
Индивидуални Температурни зони 2
Температурни зони 3
Приказ на температурата BioFresh и дел за замрзнување
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
Аларм на врата на преграда на замрзнувач визуелно и акустично
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според количина
Holidaymode
Меко затворање SoftSystem
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice) **
SmartDeviceBox се опремува дополнително
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување LED-осветлување на горниот дел со функција за затемнување
Број на полиците во делот за ладење 0
оттаму прилагодив по висина 0
разделиво 0
Материјал на полици на дел за ладење
Полица за шишиња
0° фиока *** BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
се извлекува на телескопските шини
DrySafe 1
вклучувајќи употреба како Dry или HydroSafe 1
со осветлување LED-осветлување
NoFrost
Sternekennzeichen 4
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Lagerzeit bei Störung 24 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 16 kg
Фиоки во делот за замрзнување 5
Материјал на полици на преграда на замрзнувач Стакло
VarioSpace
Осветлување LED-осветлување во вратата
Акумулатори за ладење 2
Сад за коцки мраз 0
IceMaker
Производство на коцки мраз за 24 h 1,2 kg / 24h
Место за коцки мраз 1,8 kg
Филтри за вода
FrostSafe-систем со целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Полици за замрзнување 0
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Врата од не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Рачка Алуминиумска рачка со вграден механизам за отворање
Стопирач за врата може да се менува од лево
Transportrollen hinten
Вметнато преку предната вентилација
За да се достигне наведената потрошувачка на енергија, треба да се користат подметнувачите што се содржат во пакувањето на уредот. Со тоа се зголемува дебелината на уредот за околу 3,5 cm, а кај уредите BluPerformance за околу 1,5 cm. Уредот може да се употребува и без подметнувачите, но користи малку повеќе енергија.
** 
SmartDevice функција, ако е достапна
*** 
BioFresh: одговара на преградата за разладување, според DIN EN ISO 15502 (германско издание)

Преземања

Додатоци

Art. Nr. 988111600

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 988103600

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 988112800

Art. Nr. 603004100

Art. Nr. 988117400

Art. Nr. 909641400

Art. Nr. 742120400

Art. Nr. 600915801

Art. Nr. 990000434

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.