SBS 7212 Comfort NoFrost Комбиниран двокрилен ладилник со NoFrost

Технологија на ладење
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,2 / 121,0 / 63,0 cm
GTIN 4016803063353
Ги содржи следниве единечни уреди:

Опрема

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool

Автоматската функција SuperCool ја намалува температурата до 12 часа на +2 °C – идеална за ладење свежо складирана храна.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирни прегради за зеленчук

Проѕирните прегради за зеленчук нудат многу простор за прегледно складирање на овошје и зеленчук. Покрај тоа, лесно се чистат.

Монтажа на фиксна врата

Монтажа на фиксна врата

Вратите на мебелот и апаратот се добро прицврстени со поврзување на вратите на мебелот директно на вратите на апаратот.

SGN 3063 Comfort NoFrost Технички податоци

Група на производ Reach-In freezers with bottom compressor
GTIN 4016803061786
Вкупна зафатнина 268 l
Волумен на прегради за замрзнување 269 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 268,8 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 259 W
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 306,60 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 41 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,2 / 60 / 63 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.909,0 / 615,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 76,00 kg
Тежина (со пакување) 81,30 kg
Управување MagicEye со LED-приказ на температура
Работење Копчиња
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата акустично
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според време
SmartGrid-ready
Меко затворање
Време на складирање при грешка 8,50 h
NoFrost
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Фиоки 8
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Материјал на полиците Стакло
VarioSpace
Осветлување
Акумулатори за ладење 0
Сад за коцки мраз 0
IceMaker
FrostSafe-систем со целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Дизајн на врата Swingline дизајн
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Рачка со вграден механизам за отворање
Стопирач за врата фиксиран лево
Transportrollen hinten
Transportgriffe hinten
Вметнато преку предната вентилација

SK 4240 Comfort Технички податоци

Група на производ Самостоен фрижидер
GTIN 4016803059257
Вкупна зафатнина 386 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 151,48 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 36 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,2 / 60 / 63 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.909,0 / 615,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 73,50 kg
Тежина (со пакување) 78,80 kg
Управување MagicEye со LED-приказ на температура
Позиција зад вратата
Работење Копчиња
Индивидуални Температурни зони 1
Температурни зони 1
Приказ на температурата Преграда на фрижидер
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Аларм за врата
Заклучување за деца
SuperCool
SuperFrost
HolidayMode
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување ЛЕД таванско осветлување
Број на полиците во делот за ладење 7
оттаму прилагодив по висина 6
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Полица за шишиња се опремува дополнително
Дизајн на внатрешни полици на врата Комфор GlassLine
Број на полици за шишиња 2
Број на полици за конзерви 3
Број на Vario кутии 0
Сад за јајца
Број на BioFresh сефови 0
со осветлување
Број на садови за овошје/зеленчук 2
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Дизајн на врата Swingline дизајн
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Рачка со вграден механизам за отворање
Модел за подпултно вградување
Отстранлива маса
Стопирач за врата фиксиран десно
Transportrollen hinten
Transportgriffe hinten

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.