SBSbs 8683 Premium BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

0° фиока BioFresh
Технологија на ладење
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 121,0 / 66,5 cm
GTIN 4016803068778
Ги содржи следниве единечни уреди:
BluPerformance

BluPerformance

Поголем волумен во внатрешноста за храна, економски и енергетски ефикасен во работењето, тивко и удобно ракување со одличен дизајн: Во областа на ладење и замрзнување, BluPerformance уредите на Liebherr поставуваат нови стандарди.

BioFresh

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини. повеќе

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

IceMaker со постојан приклучок за вода

IceMaker со постојан приклучок за вода

Со IceMaker со постојан приклучок за вода, достапни се висококвалитетни коцки мраз за секоја пригода.

Екран во боја од 2,4 инчи

Екран во боја од 2,4 инчи

Екранот на допир од 2,4 инчи, со висока резолуција и со голем контраст со електроника на допир е интегриран зад вратата и овозможува интуитивно поставување на температурата.

Екран во боја од 2,4 инчи

Екран во боја од 2,4 инчи

Екранот на допир од 2,4 инчи, со висока резолуција и со голем контраст со електроника на допир е интегриран зад вратата и овозможува интуитивно поставување на температурата.

GlassLine

GlassLine

На GlassLine полиците изработени со сигурносно стакло може да им се приспособи висината за индивидуално складирање. Не се кршат, отпорни се на гребење и лесно се чистат. Со одделениот и вметнатиот простор за складирање може брзо и лесно да се создаде простор за високи садови.

Рачка со вграден механизам за отворање

Рачка со вграден механизам за отворање

Цврстите рачки со интегриран механизам за отворање во благородна и висококвалитетна оптика овозможуваат практично и лесно отворање на вратата.

LED

LED

Совршеното осветлување на продолжените фиоки на замрзнувачот е обезбедено со моќните, издржливи и еколошки LED светилки.

Задни LED светла

Задни LED светла

Задното ѕидно LED светло е интегрирано во задниот дел на хоризонталната разделна плоча. Енергетски ефикасни, еколошки LED светилки за коишто не е потребно одржување обезбедуваат оптимално осветлување на задниот дел во делот за ладење од дното до врвот и на тој начин обезбедуваат рамномерен и висококвалитетен концепт на осветлување.

PowerCooling

PowerCooling

Моќниот PowerCooling систем овозможува брзо ладење на свежо складирана храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста. FreshAir филтерот со активен јаглен вграден во вентилаторот го чисти воздухот што циркулира и спречува непријатен мирис. Функцијата за потсетување во командите означува кога треба да се замени филтерот.

Фиоки на мазни тркалца

Фиоки на мазни тркалца

Со цел оптимално да вадите храна со минимален напор, па дури и кога се целосно наполнети, фиоките кај Premium BluPerformance замрзнувачите имаат мазни тркалца. За лесно вадење или складирање на храната, особено кај повисоки уреди, горната фиока може малку да се искоси на надолу при извлекувањето. Поради позицијата и големината, долната фиока е идеална за складирање мраз, билки и други мали пакувања.

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel значително ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти. Со рафинирање на нерѓосувачкиот челик, SmartSteel површините се особено лесни за чистење и помалку осетливи на гребнатини.

Softsystem

Softsystem

SoftSystem-системот за меко затворање интегриран во вратата го ублажува движењето кога вратата се затвора и овозможува особено благо затворање, дури и кога внатрешната врата е целосно наполнета.

SuperCool

SuperCool

За брзо ладење на свежо складираната храна SuperCool создава поголеми ладни резерви. При намалување на +2°C во делот за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

Прилагодлива полица за шишиња

Прилагодлива полица за шишиња

Практична карактеристика на опремата е полицата за шишиња којашто може да го менува местото. Во зависност од навиките на користење, интегрираната стаклена плоча се користи за складирање чаши или шолји.

VarioSpace

VarioSpace

Со отстранување на преградата на замрзнувачот и основните стаклени полици се создава VarioSpace, практичен систем за дополнителен простор за складирање.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 4016803055051
Вкупна зафатнина 276 l
Волумен на прегради за замрзнување 277 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 276,9 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 248 W
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 198,32 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60 / 66,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Тежина (без пакување) 79,00 kg
Тежина (со пакување) 84,60 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Управување 2,4-инчен TFT-екран на допир во боја со дигитален приказ на температурата
Работење Touch
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
SuperFrost автоматски
SmartGrid-ready
Меко затворање
Време на одложување поради дефект ГС * 9,00 h
Производство на коцки мраз 0,80 kg / 24h
NoFrost
Знак за ѕвезда 4
Процес на одмрзнување автоматски
Фиоки 9
оттаму на телескопските механизми 5
вклучувајќи тркалца на извлекување 1
Материјал на полиците Стакло
VarioSpace
Осветлување ЛЕД осветлување
Акумулатори за ладење 2
Сад за коцки мраз 0
IceMaker Фиксен приклучок за вода 3/4"
FrostSafe-систем целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште BlackSteel
Материјал на врата Врата од не'рѓосувачки челик со SmartSteel
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Рачка Рачка од алуминиумски шипки со интегриран механизам за отворање
Стопирач за врата може да се смени лево
Агол на отварање на врати 115°
Transportrollen hinten
Вметнато преку предната вентилација
Вредност според глобален стандард (ГС)
Вкупна зафатнина 372 l
оттаму BioFresh 137,2 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,2 A
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 133,23 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 36 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60 / 66,5 cm
Тежина (без пакување) 79,00 kg
Тежина (со пакување) 84,60 kg
Управување 2,4-инчен TFT-екран на допир во боја со дигитален приказ на температурата
Работење Touch
Индивидуални Температурни зони 1
Температурни зони 2
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и BioFresh фиока
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Заклучување за деца
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште BlackSteel
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Рачка Рачка од алуминиумски шипки со интегриран механизам за отворање
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.