SBSes 8773 Premium BioFresh NoFrost Комбиниран двокрилен ладилник со BioFresh и NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+++ | A+++
0° фиока BioFresh
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,0 / 121,0 / 66,5 cm
Вкупен нето капацитет 635 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

BioFresh

BioFresh

BioFresh гарантира совршена клима за долготрајна свежина. При температура од малку над 0°C и идеална влажност, овошјето и зеленчукот, месото и рибата ги задржуваат сите витамини. повеќе

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel значително ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти и посебно лесно се чисти.

Прилагодлива полица за шишиња

Прилагодлива полица за шишиња

Практична карактеристика на опремата е полицата за шишиња којашто може да го менува местото. Во зависност од навиките на користење, интегрираната стаклена плоча се користи за складирање чаши или шолји.

Технички податоци

Група на производ Комбинација со двокрилен уред
GTIN 4016803070177
Класа на енергетска ефикасност A+++ | A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,702 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 258 kWh/a
Климатска класа SN-T
Акустична моќност 38 dB
Вкупен нето капацитет 635 l
Фрижидер 367 l
оттаму BioFresh 133 l
Замрзнувач 268 l
Вкупен бруто капацитет 726 l
Фрижидер 411 l
оттаму BioFresh 161 l
Замрзнувач 315 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 2,5 A 248 W
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,0 / 121,0 / 66,5 cm
Тежина (без пакување) 158,0 kg
Тежина (со пакување) 169,2 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -15°C до -28°C
Опсег на температура на дел за ладење +1°C до +9°C
Управување 2,4-инчен TFT-екран на допир во боја со дигитален приказ на температурата
Позиција зад вратата
Работење Електроника на допир
Индивидуални Температурни зони 2
Температурни зони 3
Приказ на температурата Дел за ладење/замрзнување и BioFresh
Опсег на температура на дел за вино
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм на врата на дел за ладење визуелно и акустично
Аларм на врата на преграда на замрзнувач визуелно и акустично
Аларм на врата на дел за вино
Заклучување за деца
SuperCool
SuperFrost управуван според количина
Holidaymode
Меко затворање SoftSystem
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice) *
SmartDeviceBox се опремува дополнително
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување LED-осветлување на горниот дел со функција за затемнување
Број на полиците во делот за ладење 6
оттаму прилагодив по висина 5
разделиво 1
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Полица за шишиња
Дизајн на внатрешни полици на врата Премиум GlassLine
Број на полици за шишиња 2
Број на полици за конзерви 1
Број на Vario кутии 2
Сад за јајца
0° фиока ** BioFresh
Број на BioFresh сефови 3
се извлекува на телескопските шини
DrySafe 1
вклучувајќи употреба како Dry или HydroSafe 2
со осветлување LED-осветлување
Број на садови за овошје/зеленчук 0
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
со осветлување
NoFrost
Sternekennzeichen 4
Процес на одмрзнување автоматски
Lagerzeit bei Störung 20 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 18 kg
Фиоки во делот за замрзнување 8
Материјал на полици на преграда на замрзнувач Стакло
VarioSpace
Осветлување LED-осветлување
Акумулатори за ладење 2
Сад за коцки мраз 1
IceMaker
Филтри за вода
FrostSafe-систем со целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Полици за замрзнување 0
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Врата од не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Рачка Алуминиумска рачка со вграден механизам за отворање
Стопирач за врата фиксно на лева страна/фиксно на десна страна
Transportrollen hinten
Вметнато преку предната вентилација
SmartDevice функција, ако е достапна
** 
BioFresh: одговара на преградата за разладување, според DIN EN ISO 15502 (германско издание)

Преземања

Додатоци

Art. Nr. 988111600

Art. Nr. 988117000

Art. Nr. 988113200

Art. Nr. 988103600

Art. Nr. 871302300

Art. Nr. 988117200

Art. Nr. 988112800

Art. Nr. 988117400

Art. Nr. 909641400

Art. Nr. 742120400

Art. Nr. 600915801

Art. Nr. 990000434

Art. Nr. 742055800

Art. Nr. 988112600

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.