GN 4375 Premium NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60 / 66,5 cm
Фиоки 8
Класа на енергетска ефикасност D

BluPerformance

BluPerformance

Поголем волумен во внатрешноста за храна, економски и енергетски ефикасен во работењето, тивко и удобно ракување со одличен дизајн: Во областа на ладење и замрзнување, BluPerformance уредите на Liebherr поставуваат нови стандарди.

NoFrost

NoFrost

Кај апаратите со NoFrost технологија храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната.

Екран во боја од 2,4 инчи

Екран во боја од 2,4 инчи

Екранот на допир од 2,4 инчи, со висока резолуција и со голем контраст со електроника на допир е интегриран зад вратата и овозможува интуитивно поставување на температурата.

Рачка со вграден механизам за отворање

Рачка со вграден механизам за отворање

Цврстите рачки со интегриран механизам за отворање во благородна и висококвалитетна оптика овозможуваат практично и лесно отворање на вратата.

LED

LED

Совршеното осветлување на продолжените фиоки на замрзнувачот е обезбедено со моќните, издржливи и еколошки LED светилки.

Фиоки на мазни тркалца

Фиоки на мазни тркалца

Со цел оптимално да вадите храна со минимален напор, па дури и кога се целосно наполнети, фиоките кај Premium BluPerformance замрзнувачите имаат мазни тркалца. За лесно вадење или складирање на храната, особено кај повисоки уреди, горната фиока може малку да се искоси на надолу при извлекувањето. Поради позицијата и големината, долната фиока е идеална за складирање мраз, билки и други мали пакувања.

Приказ на статус

Приказ на статус

Приказот на состојбата на BluPerformance моделите се интегрира совршено и дискретно во вратата на уредот, со што е лесно и брзо визуелно да се забележи кога вратата е затворена. Синото светло покажува дека уредот работи правилно. Во случај на различен статус, екранот трепка со црвена боја и се огласува дополнителен звучен сигнал.

SuperFrost

SuperFrost

SuperFrost креира поголеми ладни резерви за витамини или свежо складирана храна. При намалување на -32°C во преградата за ладење на првобитната температура, што е временски или количински контролирано, се заштедува електрична енергија.

VarioSpace

VarioSpace

Со отстранување на преградата на замрзнувачот и основните стаклени полици се создава VarioSpace, практичен систем за дополнителен простор за складирање.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 4016803055310
Вкупна зафатнина 276 l
Волумен на прегради за замрзнување 277 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 276,9 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50/60 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 248 W
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 198,32 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 60 / 66,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Тежина (без пакување) 79,00 kg
Тежина (со пакување) 83,70 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Управување 2,4-инчен TFT-екран на допир во боја со дигитален приказ на температурата
Работење Touch
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
SuperFrost автоматски
SmartGrid-ready
Меко затворање
Време на одложување поради дефект ГС * 9,00 h
NoFrost
Знак за ѕвезда 4
Процес на одмрзнување автоматски
Фиоки 8
оттаму на телескопските механизми 6
вклучувајќи тркалца на извлекување 1
Материјал на полиците Стакло
VarioSpace
Осветлување ЛЕД осветлување
Акумулатори за ладење 2
Сад за коцки мраз 1
IceMaker
FrostSafe-систем целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Лост рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Transportrollen hinten
Вметнато преку предната вентилација
Вредност според глобален стандард (ГС)

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.