GNP 2356 Premium NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

Надворешни димензии (В/Ш/Д) 144,7 / 60 / 63 cm
Вкупна зафатнина 195 l
Класа на енергетска ефикасност F
Технологија на ладење NoFrost

NoFrost

NoFrost

За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Аларм за температура

Аларм за температура

Алармот за температура моментално оптички и акустично известува за несакани температурни отстапувања, на пример со отворена врата или по прекин на електричната енергија.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 4016803059196
Series Prime
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 275 kWh/a
Климатска класа SN-T
Волумен на прегради за замрзнување 195 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 195,3 l
Нивото на бучава 41 dB
Приклучна вредност 1,3 A 259 W
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Работење Touch
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Заклучување за деца
Технологија на ладење NoFrost
Процес на одмрзнување автоматски
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 13,20 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 6
оттаму на телескопските механизми 0
FrostSafe целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач ЛЕД осветлување
VarioSpace
IceMaker бр
Сад за коцки мраз
Број на сад за коцки мраз 0
Број на батерии за ладење 2
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Време на одложување поради дефект ГС * 8,30 h
Материјал на врата Челик
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Дизајн на врата Swingline дизајн
Боја на куќиште Бела
Боја на врата Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Лост рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Рачки за транспорт назад
Transportrollen hinten
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 2.000 mm
Transportgriffe hinten
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 144,7 / 60 / 63 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.515,0 / 617,0 / 711,0 mm
Тежина (без пакување) 60,4 kg
Тежина (со пакување) 64,7 kg
Вкупна зафатнина ** 195 l
Вредност според глобален стандард (ГС)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 742635600

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 936321001

Арт. бр. 988180300

Арт. бр. 830133000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.