GP 1486 Premium Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Вкупна зафатнина 102 l
Класа на енергетска ефикасност D
Технологија на ладење SmartFrost

SmartFrost

SmartFrost

Со SmartFrost, заледувањето на внатрешноста и храната е значително намалено. Од таа причина, одмрзнувањето е потребно во помал број на случаи. Внатрешните ѕидови се мазни и лесни за чистење. Испарувачот обвиткан со пена обезбедува висока енергетска ефикасност и рамномерно ладење.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на начинот на отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се користи во областа на инсталацијата.

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Група на производ Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost
GTIN 4016803051305
Series Prime
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 137 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Приклучна вредност 1,3 A
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Работење Копчиња
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Заклучување за деца
Технологија на ладење SmartFrost
Процес на одмрзнување рачно
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС * 8,20 kg / 24h
Број на фиоки во преграда на замрзнувач 4
оттаму на телескопските механизми 0
FrostSafe целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Внатрешно осветлување на преграда на замрзнувач
VarioSpace
Сад за коцки мраз
Број на сад за коцки мраз 0
Број на батерии за ладење 2
Број на послужавници за замрзнување 0
Знак за ѕвезда 4
Време на одложување поради дефект ГС * 14,60 h
Материјал на врата Челик
Материјал на прилагодливи полици, преграда на замрзнувач Стакло
Дизајн на врата SwingDesign
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Ергономска рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Ногалки со приспособлива висина 2
Рачки за транспорт
Transportrollen hinten
Тип на приклучок Euro
Приклучен кабел (должина) 1.600 mm
Transportgriffe hinten
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 911,0 / 617,0 / 711,0 mm
Тежина (без пакување) 41,9 kg
Тежина (со пакување) 44,7 kg
Вкупна зафатнина 102 l
Волумен на прегради за замрзнување 103 l
Вредност според глобален стандард (ГС)

Арт. бр. 988103600

Арт. бр. 871302300

Арт. бр. 988117400

Арт. бр. 990187100

Арт. бр. 830133000

Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.