SGNesf 3063 Comfort NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,2 / 60 / 63 cm
Фиоки 8
Класа на енергетска ефикасност F

NoFrost

NoFrost

За сигурна долготрајна свежина апаратите на Liebherr со NoFrost технологија нудат капацитет на ладење со професионален квалитет. Храната се замрзнува со ладен циркулирачки воздух, а влажноста се испушта. На тој начин ладилникот е постојано чист, без слоеви мраз, а исто така и храната. Со NoFrost-Comfort чистењето мраз повеќе не е потребно.

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel значително ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти и посебно лесно се чисти.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

FrostSafe

FrostSafe

Со FrostSafe екстра високите и подвижните фиоки се целосно затворени. Како резултат на тоа, студениот воздух не може да „избега“ толку брзо при отварање на уредот. Транспарентниот преден дел на преградите овозможува оптимален преглед на замрзнатата храна.

VarioSpace

VarioSpace

Кај сите замрзнувачи со NoFrost и SmartFrost, фиоките и стаклените плочи под нив може лесно да се извадат. На тој начин настанува VarioSpace – практичен систем за дополнителен простор, со којшто брзо се овозможува повеќе место за поголеми примероци замрзната храна.

Група на производ Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost
GTIN 4016803061793
Вкупна зафатнина 268 l
Волумен на прегради за замрзнување 269 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 268,8 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,3 A 259 W
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 306,60 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 41 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,2 / 60 / 63 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.909,0 / 615,0 / 709,0 mm
Тежина (без пакување) 77,10 kg
Тежина (со пакување) 81,50 kg
Управување MagicEye со LED-приказ на температура
Работење Копчиња
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата акустично
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според време
SmartGrid-ready
Меко затворање
Време на одложување поради дефект ГС * 8,50 h
NoFrost
Знак за ѕвезда 4
Процес на одмрзнување автоматски
Фиоки 8
оттаму на телескопските механизми 0
вклучувајќи тркалца на извлекување 0
Материјал на полиците Стакло
VarioSpace
Осветлување
Акумулатори за ладење 0
Сад за коцки мраз 0
IceMaker
FrostSafe-систем целосно затворени фиоки со проѕирен преден дел
Дизајн на врата Swingline дизајн
Боја на куќиште Сребрено
Материјал на врата Врата од не'рѓосувачки челик со SmartSteel
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Лост рачка со интегриран механизам за отворање
Стопирач за врата фиксиран лево
Transportrollen hinten
Transportgriffe hinten
Вметнато преку предната вентилација
Вредност според глобален стандард (ГС)

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.