Компактниот ладилник

Одлична идеја за секој простор: CMes 502 е иновативен ладилник, со кој може да се развијат свежи идеи во секој простор.

Дали во дневната соба, во домашното фитнес-студио или во бањата, CoolMini CMes 502 ги чува подготвени и на дофат соодветните пијалаци и нутри-барови. Дури и вашите производи за убавина и здравје може оптимално да се чуваат и да се истакнат.

Затворениот заден ѕид овозможува ефективно сместување во просторот. Со тоа CoolMini може да се постави секаде, а со својот благороден дизајн плени на прв поглед.

Впечатлив дел на многу начини

 • LED-осветлување
  За привлечна презентација, CMes 502 е опремен со LED-осветлување што може одделно да се вклучи и да се затемни. Поставено е површински и со тоа заштедува простор во горниот дел на уредот.

  LED-осветлување

  За привлечна презентација, CMes 502 е опремен со LED-осветлување што може одделно да се вклучи и да се затемни. Поставено е површински и со тоа заштедува простор во горниот дел на уредот.

 • Привлекува внимание во стилски амбиент
  Совршено изладените пијалаци ќе ги имате секогаш на дофат, а притоа не мора да се откажете од висококвалитетен дизајн. CoolMini CMes502 ги спојува иновативниот дизајн и компактната големина - го одзема вниманието во секој простор.

  Привлекува внимание во стилски амбиент

  Совршено изладените пијалаци ќе ги имате секогаш на дофат, а притоа не мора да се откажете од висококвалитетен дизајн. CoolMini CMes502 ги спојува иновативниот дизајн и компактната големина - го одзема вниманието во секој простор.

 • Совршена козметика
  Убав и впечатлив дел од бањата! CoolMini CMes 502 се грижи за нежно ладење и притоа оптимално ги истакнува вашите производи за здравје и убавина.

  Совршена козметика

  Убав и впечатлив дел од бањата! CoolMini CMes 502 се грижи за нежно ладење и притоа оптимално ги истакнува вашите производи за здравје и убавина.

 • Компактни димензии
  Со компактни димензии, CMes 502 овозможува извонреден капацитет на складирање: Без проблем може да се сместат до 60 лименки или 27 шишиња од 0,5 литри.

  Компактни димензии

  Со компактни димензии, CMes 502 овозможува извонреден капацитет на складирање: Без проблем може да се сместат до 60 лименки или 27 шишиња од 0,5 литри.

 • Освежување на дофат
  Во домашниот простор за вежбање не мора да се откажете од изладени пијалаци. Со CoolMini CMes 502 минералната вода, енергетските и витаминските пијалаци се секогаш свежи и на дофат.

  Освежување на дофат

  Во домашниот простор за вежбање не мора да се откажете од изладени пијалаци. Со CoolMini CMes 502 минералната вода, енергетските и витаминските пијалаци се секогаш свежи и на дофат.

 • Променлив внатрешен простор
  Променливиот простор во Silver-Look се одликува со елеганција и може во секое време да се прилагоди по потреба. Решетките може да се отстранат.

  Променлив внатрешен простор

  Променливиот простор во Silver-Look се одликува со елеганција и може во секое време да се прилагоди по потреба. Решетките може да се отстранат.

 • Компактен ладилник

  Дополнителни информации за нашиот компактен фрижидер и за техничките податоци ќе најдете на деталниот приказ. Повеќе околу CMes 502