ZKes 453 Humidor

Надворешни димензии (В/Ш/Д) 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
Опсег на температура +16 °C до +20 °C

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel значително ја намалува видливоста на отпечатоците од прсти и посебно лесно се чисти.

Хумидор: Прецизно управување

Хумидор: Прецизно управување

Со прецизна електроника, температурата може да се регулира од +16°C до +20°C. Влажноста може да се приспособува од 68% до 75% според потребите. Алармот за температура укажува на неправилности во внатрешната температура.

Хумидор: LED-осветлување

Хумидор: LED-осветлување

За најдобра презентација на пурите, хумидорот има интегрирано LED осветлување регулирано со потенциометар во стаклото од вратата. Од причина што LED светилките емитуваат само минимална топлина, пурите може да бидат презентирани и осветлени во текот на долг временски период.

Аларм за врата

Аларм за врата

За безбедна заштита на храна, звучниот аларм на вратата предупредува ако вратата е отворена 60 секунди.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Заклучувањето за децата може да се програмира за да се спречи ненамерно исклучување на уредот. Кога родителската контрола е вклучена, означена е со икона во MagicEye.

Монтажа на ѕид

Монтажа на ѕид

Компактните уреди (WKes 653, ZKes 453, CMEs 502) може лесно да се монтираат на ѕид како атрактивен и практичен пристап за послужување.

Хумидор: Најдобри климатски услови за пури

Хумидор: Најдобри климатски услови за пури

За оптимално задоволство, пурите созреваат по производството на влажност од 68% до 75% во посебни климатски комори за одреден период. Предуслов за одржување на квалитетот или за понатамошното зреење е обезбедувањето на влажноста и одржување на температура на складирање од +16°C до +20°C. Ако пурите се чуваат на мала влажност, ќе се исушат и ќе ја изгубат својата арома и квалитет. Ако влажноста е премногу голема, постои опасност од мувлосување на тутунот. Во хумидорот, пурите може да созреат во совршени климатски услови во текот на долг временски период. Висококвалитетна електроника на допир со сензори за влажност гарантираат дека саканата температура и влажност се прецизно поставени.

Хумидор: Внатрешност од кедрово дрво

Хумидор: Внатрешност од кедрово дрво

Двете кутии за презентација на различни височини и двете дрвени полици се изработени од шпанско кедрово дрво.

Хумидор: Оптимална влажност

Хумидор: Оптимална влажност

Интегрираниот резервоар за вода има капацитет од еден литар дестилирана вода. Сензорите за влажност ја регулираат побарувачката за вода и прецизно ја обезбедуваат избраната влажност. Визуелниот индикатор навремено информира кога е потребно дополнување вода.

Хумидор: Кутија за презентација

Хумидор: Кутија за презентација

Кутиите се идеални за складирање поединечни пури. Може лесно да се извадат за презентација на пурите.

Група на производ
GTIN 9005382100837
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,443 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 162 kWh/a
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,5 A
Годишна потрошувачка на енергија 162,00 kWh/a
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 61,2 / 42,5 / 47,8 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 695,0 / 440,0 / 508,0 mm
Тежина (без пакување) 30,00 kg
Тежина (со пакување) 34,00 kg
Управување LCD-екран со дигитален приказ на температурата и влажност на воздухот
Работење Touch
Индивидуални Температурни зони 1
Температурни зони 1
Приказ на температурата Преграда на фрижидер
Опсег на температура +16 °C до +20 °C
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Аларм на врата на дел за ладење акустично
Заклучување за деца
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
Осветлување ЛЕД осветлување
може да се затемни
може трајно да се вклуич
Број полици 2
Кутија за презентација 2
Филтер со активен јаглен
Брава достапно
Дизајн на врата HardLine
Боја на куќиште Не’рѓосувачки челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата со рамка од не'рѓосувачки челик
Материјал на странични ѕидови Не’рѓосувачки челик со SmartSteel
Рачка
Стопирач за врата фиксиран десно
Можна е монтажа на ѕид
Plus X Award

Plus X Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.