Ладилници за вино за идеална температура на служење Vinothek

Број шишиња од Бордо (0,75 l)


Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)


Материјал на врата


Боја на куќиште

Резултати 1-2 од 2

WTb 4212 Vinothek Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 165 / 60,0 / 73,9 cm
 • Вкупен нето капацитет 395 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 200
 • Температурни зони 6
 • Индивидуални Температурни зони 1
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
 • Ладилници за вино за идеална температура на служење

  Ладилниците за вино за идеална температура за складирање од серијата Vinothek се особено погодни за складирање разни вина на идеална температура на сервирање. Преку употреба на специјални компоненти, се достигнува саканата температурата. Во горниот дел, на пример, црвените вина може да се доведат на температура од +18°C. На температура од +5°C, долниот дел е особено погоден за служење на пенливо вино или шампањ. Областа помеѓу е идеална за бели вина коишто треба да се чуваат на температура за сервирање.

WTr 4211 Vinothek Ладилник за вино

 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 165 / 60,0 / 73,9 cm
 • Вкупен нето капацитет 377 l
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 200
 • Температурни зони 6
 • Индивидуални Температурни зони 1
 • Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
 • Ладилници за вино за идеална температура на служење

  Ладилниците за вино за идеална температура за складирање од серијата Vinothek се особено погодни за складирање разни вина на идеална температура на сервирање. Преку употреба на специјални компоненти, се достигнува саканата температурата. Во горниот дел, на пример, црвените вина може да се доведат на температура од +18°C. На температура од +5°C, долниот дел е особено погоден за служење на пенливо вино или шампањ. Областа помеѓу е идеална за бели вина коишто треба да се чуваат на температура за сервирање.

 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.