CFf 2500 Pure Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 167,5 / 72,2 cm
Класа на енергетска ефикасност F
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)

Опрема

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Технички податоци

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9550000031012
Вкупна зафатнина 497 l
Волумен на прегради за замрзнување 497 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 497,0 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Класа на енергетска ефикасност F
Годишна потрошувачка на енергија 324,00 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 33 dB
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 167,5 / 72,2 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 840,0 / 1.903,0 / 733,0 mm
Тежина (без пакување) 70,30 kg
Тежина (со пакување) 76,00 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Индивидуални Температурни зони 1
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
Меко затворање
Можност за вмрежување (можност за SmartDevice)
Време на складирање при грешка 40,00 h
Вкупен капацитет на замрзнување 20,00 kg / 24h
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење SmartFrost
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Акумулатори за ладење 0
Висечки кошници 2
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 7
Tauwasserablauf
Дизајн на врата
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Вдлабната рачка
Стопирач за врата може да се смени лево или десно
Агол на отварање на врати

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.