GT 4232 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 128,5 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 380 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Технички податоци

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9005382200810
Класа на енергетска ефикасност A++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,675 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 247 kWh/a
Климатска класа SN-T
Способност за ниска температура -15°C
Акустична моќност 40 dB
Вкупен нето капацитет 380 l
Вкупен бруто капацитет 403 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 128,5 / 75,8 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.025,0 / 1.368,0 / 802,0 mm
Тежина (без пакување) 54,0 kg
Тежина (со пакување) 64,0 kg
Управување Електронска контрола
Приказ на температурата
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно
FrostControl
Аларм за врата
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според време
Меко затворање
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Sternekennzeichen 4
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Lagerzeit bei Störung 45 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 27 kg
Акумулатори за ладење 0
Висечки кошници 2
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 10
Tauwasserablauf
Дизајн на врата SwingDesign
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Ергономска рачка

Преземања

Дијаграми за инсталација

Дијаграми за инсталација

JPG (60,4 KB)
Упатство за употреба GT 4232-21C (en)

Упатство за употреба GT 4232-21C (en)

PDF

Додатоци

Art. Nr. 711355700

Art. Nr. 988125900

Art. Nr. 743138900

Art. Nr. 959404600

Art. Nr. 830133000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.