GTP 2356 Premium Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost и SoftSystem

Класа на енергетска ефикасност A+++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 112,9 / 76,0 cm
Вкупен нето капацитет 200 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Опрема

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Технички податоци

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9005382200919
Класа на енергетска ефикасност A+++
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,318 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 117 kWh/a
Климатска класа SN-T
Способност за ниска температура -15°C
Акустична моќност 38 dB
Вкупен нето капацитет 200 l
Вкупен бруто капацитет 215 l
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 0,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 112,9 / 76,0 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 1.025,0 / 1.212,0 / 802,0 mm
Тежина (без пакување) 54,0 kg
Тежина (со пакување) 64,0 kg
Управување MagicEye со дигитален приказ на температура
Приказ на температурата Замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата акустично
Заклучување за деца
SuperFrost управуван според количина
Меко затворање
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
Sternekennzeichen 4
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Lagerzeit bei Störung 68 h
Капацитет на замрзнување во 24 часа 23 kg
Акумулатори за ладење 1
Висечки кошници 3
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 10
Tauwasserablauf
Дизајн на врата SwingDesign
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Ергономска рачка

Преземања

Дијаграми за инсталација

Дијаграми за инсталација

JPG (64,3 KB)
Упатство за употреба GTP 2356-23A (en)

Упатство за употреба GTP 2356-23A (en)

PDF

Додатоци

Art. Nr. 988125900

Art. Nr. 743141900

Art. Nr. 711231701

Art. Nr. 830133000

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.