MONOLITH - ладење и замрзнување во нови димензии

Monolith е нова генерација на вградени фрижидери и замрзнувачи. Таа се заснова на повеќе од 60 години иновации и германски инженеринг и поставува нови стандарди во складирањето на свежа храна.

PRODUCT RANGE

EKB 9271

Refrigerator capacity. 325 l
BioFreshPlus comp. 142 l
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers 2/1
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/60.2/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/61/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mrb2400_refrigerator

EKB 9471

Refrigerator capacity. 426 l
BioFreshPlus comp. 185 l
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers 2/1
Internal Water Dispenser InfinitySpring
Product dimensions (H/W/D) 212.6/75.4/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/76.2/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mrb3000_refrigerator

EKB 9671

Refrigerator capacity 532 l
BioFreshPlus comp. 212 l
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers 2/1
Internal Water Dispenser Yes
Product dimensions (H/W/D) 212.6/90.6/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/91.4/61 cm
Noise level 39 dB
EKB9671_20_137_sol

EGN 9171

Freezer capacity. 222 l
IceMaker fixed water connection
Ice cube output show 24 h 1.6 kg / 24 h
Number of FrostSafe drawers 3
Product dimensions (H/W/D) 212.6/45/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/45.7/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mf1851_freezer

EGN 9471

Refrigerator capacity 428 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers -/-
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/75.4/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/76.2/61 cm
Noise level: 39 dB
egn9471_20_237_sol

EGN 9671

Refrigerator capacity 534 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers -/-
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D): 212.6/90.6/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/91.4/61 cm
Geräuschschallleistung: 39
EGN9671_20_237_sol

EGN 9271

Freezer capacity. 325 l
IceMaker fixed water connection
Ice cube output show 24 h 1.6 kg / 24 h
Number of FrostSafe drawers 3
Product dimensions (H/W/D) 212.6/60.2/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/61/61 cm
Noise level 40 dB
liebherr_mf2451_freezer

EGN 9471

Refrigerator capacity 428 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers -/-
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/75.4/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/76.2/61 cm
Noise level: 39 dB
egn9471_20_237_sol

EGN 9671

Refrigerator capacity 534 l
BioFreshPlus comp. -
Number of BioFresh/BioFresh-Plus drawers /
Internal Water Dispenser No
Product dimensions (H/W/D) 212.6/90.6/61 cm
Cut out dimensions (H/W/D) 213.4/91.4/61 cm
Noise level: 39 dB
EGN9671_20_237_sol

Бескрајни можности

Посебниот концепт на димензија на Monolith овозможува комбинација на индивидуални фрижидери и замрзнувачи широки од еден метар до екстра широки од 1,83 м. Така, Monolith може оптимално да се прилагоди на индивидуалните потреби за складирање. Поради достапното позиционирање на замрзнувачот на десната страна, постојат 12 можни комбинации. Невидливо инсталиран зад соодветна кујнска врата или дополнет со мат преден дел од не'рѓосувачки челик и рачки избрани за нагласување на дизајнот во безбројни опции.

106,7 см

EGN 9171
Замрзнувач

EKB 9271
Фрижидер

121,9 см

EGN 9171
Замрзнувач

EKB 9471
Фрижидер

122,0 см

EGN 9271
Замрзнувач

EKB 9271
Фрижидер

137,1 см

EGN 9171
Замрзнувач

EKB 9671
Фрижидер

137,2 см

EGN 9271
Замрзнувач

EKB 9471
Фрижидер

137,2 см

EGN 9471
Замрзнувач

EKB 9271
Фрижидер

152,4 см

EGN 9271
Замрзнувач

EKB 9671
Фрижидер

152,4 см

EGN 9471
Замрзнувач

EKB 9471
Фрижидер

152,4 см

EGN 9671
Замрзнувач

EKB 9271
Фрижидер

167,6 см

EGN 9471
Замрзнувач

EKB 9671
Фрижидер

167,6 см

EGN 9671
Замрзнувач

EKB 9471
Фрижидер

182,8 см

EGN 9671
Замрзнувач

EKB 9671
Фрижидер

Опрема

Рамна рачка изработена од брусен алуминиум

Цилиндрична рачка изработена од не'рѓосувачки челик

Коцкаста рачка изработена од брусен алуминиум

Врата од не'рѓосувачки челик 45,7 см

Врата од не'рѓосувачки челик 61,0 см

Врата од не'рѓосувачки челик 76,2 см