BCv 1103 Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух

Вкупна зафатнина 106 l
Група на производ Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,6 / 49,7 / 54,8 cm
Полнење 0,5 l PET 51
Полнење лименка од 0,33 l 138
Класа на енергетска ефикасност C

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Група на производ Ладилник за на полица со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9550000033467
Series
Bruttovolumen Kühlteil 106 l
Nettovolumen Gesamt 75 l
Nettovolumen Kühlteil 75 l
Класа на енергетска ефикасност C
Годишна потрошувачка на енергија 312 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,0 A
Вкупен нето капацитет 75 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,6 / 49,7 / 54,8 cm
Управување Механичко управување
Работење Вртливо копче
Приказ на температура на дел за ладење внатрешен аналоген
Систем за ладење Динамички
Разладно средство R 600a
Опсег на температура +2 °C до +12 °C
Процес на одмрзнување автоматски
Број на полиците 2
оттаму прилагодив по висина 2
Капацитет на полиците 30 kg
Полнење 0,5 l PET 51
Полнење лименка од 0,33 l 138
Внатрешно осветлување ЛЕД надолжно осветлување на десна страна
Боја на куќиште Сребрено
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Материјал на полиците Решетки обложени со пластика
Брава механички
Рачка Вдлабната рачка
Стопирач за врата може да се смени десно
Променлив систем за заптивање на врата
Türe selbstschließend
Stellfüsse 2
Должина на кабел за поврзување 3.000 mm
Материјал на внатрешен сад Челик
Подна решетка
Дизајн на врата HardLine
Вкупна зафатнина 106 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 887,0 / 550,0 / 600,0 mm
Тежина (без пакување) 40,7 kg
Тежина (со пакување) 43,2 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.