FK 4142

Вкупен бруто капацитет 388 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,005 kWh / 24h

Опрема

Ергономска рачка

Ергономска рачка

Особено кај фрижидери за пијалаци коишто обично се изложени на често отворање на вратата, самото отварање на уредите е од суштинско значење. Ергономската рачка овозможува стабилност дури и со често отворање на вратата. Особено е хигиенска и лесно се чисти.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Пластичен внатрешен сад

Пластичен внатрешен сад

Вовлечениот пластичен внатрешен сад е изработен од еден дел и затоа лесно се чисти. Внатрешниот сад е изработен од полистирол, стабилна и трајна пластика којашто може да се рециклира и затоа е безбеден од аспект на заштитата на животната средина.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променливи полици

Променливи полици

Висината на полиците е приспособлива и на тој начин внатрешноста може да се менува. Ова овозможува шишиња од сите големини да се складираат вертикално и хоризонтално. Со капацитет од 30 до 50 килограми, полиците се многу стабилни и погодни за големи количини.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Технички податоци

Група на производ Ладилник со статично ладење
GTIN 9005382159750
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,005 kWh / 24h
Акустична моќност 40 dB
Вкупен нето капацитет 366 l
Вкупен бруто капацитет 388 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 180 / 60,0 / 61,0 cm
Тежина (со пакување) 80,00 kg
Тежина (без пакување) 74,00 kg
Управување Механичко управување
Работење Потенциометар
Опсег на температура +2 °C до +10 °C
Приказ на температурата
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Врата со изолационо стакло
Брава достапно
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се менува од десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Број на полиците 6
оттаму прилагодив по висина 5
Материјал на полиците Пластифицирани решетки
Капацитет на полицата 45 kg
Подна решетка
Внатрешно осветлување Осветлување на горниот дел, одделно се вклучува/исклучува
Дизајн на врата HardLine
Рачка Ергономска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Поцинкуван челик

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.