FKDv 4523

Вкупен бруто капацитет 449 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60,0 / 69,6 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,623 kWh / 24h

Опрема

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Променливи полици

Променливи полици

Висината на полиците е приспособлива и на тој начин внатрешноста може да се менува. Ова овозможува шишиња од сите големини да се складираат вертикално и хоризонтално. Со капацитет од 30 до 50 килограми, полиците се многу стабилни и погодни за големи количини.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Пластичен внатрешен сад

Пластичен внатрешен сад

Вовлечениот пластичен внатрешен сад е изработен од еден дел и затоа лесно се чисти. Внатрешниот сад е изработен од полистирол, стабилна и трајна пластика којашто може да се рециклира и затоа е безбеден од аспект на заштитата на животната средина.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Технички податоци

Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382186572
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,623 kWh / 24h
Акустична моќност 52 dB
Вкупен нето капацитет 422 l
Вкупен бруто капацитет 449 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60,0 / 69,6 cm
Тежина (со пакување) 94,00 kg
Тежина (без пакување) 85,60 kg
Управување Електронска контрола
Работење Копчиња
Опсег на температура +2 °C до +12 °C
Приказ на температурата внатрешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Црно
Материјал на врата/капак Врата со изолационо стакло
Брава достапно
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се менува од десно
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Број на полиците 7
оттаму прилагодив по висина 6
Материјал на полиците Метализирани решетки, проѕирно обложени со прав
Капацитет на полицата 45 kg
Подна решетка
Внатрешно осветлување LED-надолжно осветлување, паралелно се вклучува/исклучува на екранот, двострано
Дизајн на врата Switch
Рачка Цврста алуминиумска рачка
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик

Преземања

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.