FKDv 4523 PremiumPlus

Бруто волумен 441 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60,0 / 69,6 cm

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Пластичен внатрешен сад

Пластичен внатрешен сад

Вовлечениот пластичен внатрешен сад е изработен од еден дел и затоа лесно се чисти. Внатрешниот сад е изработен од полистирол, стабилна и трајна пластика којашто може да се рециклира и затоа е безбеден од аспект на заштитата на животната средина.

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променливи полици

Променливи полици

Висината на полиците е приспособлива и на тој начин внатрешноста може да се менува. Ова овозможува шишиња од сите големини да се складираат вертикално и хоризонтално. Со капацитет од 30 до 50 килограми, полиците се многу стабилни и погодни за големи количини.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Ефективна презентација на производ

Ефективна презентација на производ

Внатрешната LED-светилка што штеди енергија обезбедува оптимална презентација на складираните производи

Група на производ Ладилник за промоција на производи со ладење со циркулација на воздух
GTIN 9005382205778
Класа на енергетска ефикасност D
Годишна потрошувачка на енергија 680,00 kWh/a
Акустична моќност 52 dB
Бруто волумен 441 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Температурна класа * K4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Вкупен нето капацитет 422 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 202,7 / 60,0 / 69,6 cm
Тежина (со пакување) 94,00 kg
Тежина (без пакување) 88,00 kg
Управување Механичко управување
Работење Копчиња
Опсег на температура +2 °C до +12 °C
Приказ на температурата внатрешен аналоген
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Црно
Материјал на врата/капак Изолациона стаклена врата
Брава достапно
Türe selbstschließend
Стопирач за врата може да се смени десно
Материјал на внатрешен сад Пластика со сребрена боја
Број на полиците 7
оттаму прилагодив по висина 6
Материјал на полиците Шпанско кедрово дрво
Капацитет на полицата 45 kg
Подна решетка
Внатрешно осветлување ЛЕД надолжно осветлување, паралелно со екранот, што може да се менува, од двете страни
Дизајн на врата Switch
Рачка Рачка од алуминиумски шипки
Материјал на ногалки за нивелирање Не’рѓосувачки челик
Со температурната класа се опишува во рамки на кои стандардни граници на температура се наоѓаат мерните пакети.

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.