FT 3302

Вкупен бруто капацитет 334 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,233 kWh / 24h

Опрема

Стаклен капак

Стаклен капак

Капаците за лизгачкото стакло овозможуваат јасен поглед на складираните производи и на тој начин обезбедуваат ефективна и убедлива презентација на производите. Изработени се од зајакнато калено сигурносно стакло и затоа се особено отпорни на удар.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Технички податоци

Група на производ Сандак за ладење
GTIN 9005382187036
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,233 kWh / 24h
Акустична моќност 42 dB
Вкупен нето капацитет 261 l
Вкупен бруто капацитет 334 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење Статички
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Тежина (со пакување) 58,0 kg
Тежина (без пакување) 50,0 kg
Управување Механичко управување
Опсег на температура +2°C до +15°C
Приказ на температурата внатрешен аналоген
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Боја на рамка на капак бело
Материјал на врата/капак Стаклен капак
Брава се опремува дополнително
Материјал на внатрешен сад Алуминиум
Внатрешно осветлување
Материјал на ногалки за нивелирање

Преземања

Упатство за употреба FT 3302-20C (en)

Упатство за употреба FT 3302-20C (en)

PDF

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.