MRHsc 2862 Сандак за ладење

Бруто волумен на одделот за фрижидер 294 l
Група на производ Сандак за ладење
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 104,5 / 68 cm
Класа на енергетска ефикасност B

Стаклен капак

Стаклен капак

Капаците за лизгачкото стакло овозможуваат јасен поглед на складираните производи и на тој начин обезбедуваат ефективна и убедлива презентација на производите. Изработени се од зајакнато калено сигурносно стакло и затоа се особено отпорни на удар.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Група на производ Сандак за ладење
GTIN 9550000028586
Series
Класа на енергетска ефикасност B
Годишна потрошувачка на енергија 153 kWh/a
Климатска класа CC2
Температурна класа K4
Sicherheitsklasse 4
Максимална амбиентална температура 32 °C
Просечна влажност на воздухот на околината 65 %
Напон 220-240 V ~
Cобна температура +10 °C до 30 °C
Фреквенција 50 Hz
Температурна класа K4
Приклучна вредност 1,5 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 82,5 / 104,5 / 68 cm
Управување Механичко управување
Приказ на температура на дел за ладење внатрешен аналоген
Систем за ладење Статички
Разладно средство R 290
Опсег на температура +2 °C до +15 °C
Процес на одмрзнување рачно
Внатрешно осветлување
Боја на куќиште Бела
Материјал на странични ѕидови Челик
Материјал на врата Лизгачки стаклен капак
Брава може да се надгради механички
Должина на кабел за поврзување 3.000 mm
Боја на рамка на капак сиво
Материјал на внатрешен сад Алуминиум
Материјал на ногалки за нивелирање
Бруто волумен на одделот за фрижидер 294 l
Нето волумен на одделот за фрижидер 222 l
Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 825,0 / 1.045,0 / 660,0 mm
Тежина (без пакување) 51,30 kg
Тежина (со пакување) 58,70 kg

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.