LGT 2325

Вкупен бруто капацитет 215 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 113,9 / 73,8 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,256 kWh / 24h
SmartMonitoring Vorgerüstet

Опрема

Функција за тестирање на аларм

Функција за тестирање на аларм

Со овој тест, може да се провери функционалноста на внатрешниот и кој било надворешно поврзан уред за аларм. Ладењето на уредот нема да биде прекинато во текот на овој тест.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Висок квалитет на заптивка на капак

Висок квалитет на заптивка на капак

Флексибилноста на системот за заптивање на капакот обезбедува рамномерно затворање на уредот. На тој начин, нема губење на студениот воздух што придонесува за добра енергетска ефикасност на уредите. Системот за заптивање е изработен од исклучително издржлив отпорен материјал и не реагира на промени во температурата. Од причина што е изработен од материјал што лесно се чисти, исто така е и многу хигиенски.

Сериски Bus-интерфејс

Сериски Bus-интерфејс

Со помош на серискиот Bus-интерфејс, уредите можат да се приклучат на надворешен систем за следење. Доколку системот за следење поврзан преку интерфејс не е достапен, достапен е комплет за обновување на конвертер за интерфејс како дополнителна опрема којшто може да се користи за поврзување на компјутер или лаптоп. Со користење на Bus-интерфејсот, може да се поврзат до 20 уреди во серија и да бидат вмрежени. Температурата и алармот може да бидат документирани и архивирани преку софтверот за следење на температурата на Liebherr.

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Сите лабораториски фрижидери и замрзнувачи се тестирани во современите развојни установи на Liebherr во согласност со методот на тестирање EN 60068-3 за мерење на стабилноста на температурата. Температурата се мери на девет различни места во внатрешноста на уредите.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Технички податоци

Група на производ Labor-сандак за замрзнување со удобна електроника
GTIN 9005382230879
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,256 kWh / 24h
Акустична моќност 55 dB
Вкупен нето капацитет 201 l
Замрзнувач 201 l
Вкупен бруто капацитет 215 l
Замрзнувач 215 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Статички
Процес на одмрзнување на преграда на замрзнувач рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 2,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 113,9 / 73,8 cm
Изолирање 120 - 120 mm
Тежина (со пакување) 68,00 kg
Тежина (без пакување) 58,00 kg
Управување Електронска контрола
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -10 °C до -45 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
Аларм за прекин на електрична енергија при враќање на струјата
Maximale Fluktuation 1,9 °C
Максимален градиент 4,7 °C
SmartMonitoring Vorgerüstet
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Боја на рамка на капак бело
Материјал на врата/капак Челик
Брава достапно
Материјал на внатрешен сад Алуминиум обложен со бело
Тип на тркалца
Tauwasserablauf
Рачка Алуминиумски профил

Преземања

Додатоци

Арт. бр. 711231701

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.