LGT 3725 MediLine Labor-сандак за замрзнување со удобна електроника

Вкупен бруто капацитет 350 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 137,9 / 78,7 cm
Прилагодлив опсег на температура -10 °C до -45 °C

SmartMonitoring може да се надградува

SmartMonitoring може да се надградува

Liebherr SmartMonitoring нуди сеопфатно решение за документирање и следење на мерните и работните податоци, на пораките за аларм и на состојбите на уредот. За да го поврзете потребниот SmartCoolingHub со овој уред, потребен ви е конвертер за интерфејс RS 485, што е достапен одделно.

Функција за тестирање на аларм

Функција за тестирање на аларм

Со овој тест, може да се провери функционалноста на внатрешниот и кој било надворешно поврзан уред за аларм. Ладењето на уредот нема да биде прекинато во текот на овој тест.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Висок квалитет на заптивка на капак

Висок квалитет на заптивка на капак

Флексибилноста на системот за заптивање на капакот обезбедува рамномерно затворање на уредот. На тој начин, нема губење на студениот воздух што придонесува за добра енергетска ефикасност на уредите. Системот за заптивање е изработен од исклучително издржлив отпорен материјал и не реагира на промени во температурата. Од причина што е изработен од материјал што лесно се чисти, исто така е и многу хигиенски.

Сериски Bus-интерфејс

Сериски Bus-интерфејс

Со помош на серискиот Bus-интерфејс, уредите можат да се приклучат на надворешен систем за следење. Доколку системот за следење поврзан преку интерфејс не е достапен, достапен е комплет за обновување на конвертер за интерфејс како дополнителна опрема којшто може да се користи за поврзување на компјутер или лаптоп. Со користење на Bus-интерфејсот, може да се поврзат до 20 уреди во серија и да бидат вмрежени. Температурата и алармот може да бидат документирани и архивирани преку софтверот за следење на температурата на Liebherr.

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Сите лабораториски фрижидери и замрзнувачи се тестирани во современите развојни установи на Liebherr во согласност со методот на тестирање EN 60068-3 за мерење на стабилноста на температурата. Температурата се мери на девет различни места во внатрешноста на уредите.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Liebherr уредите се оптимизирани во поглед на најдобрата можна енергетска ефикасност и ниските оперативни трошоци. Се користат исклучиво само природните и еколошки разладни средства R 600a и R 290. Во комбинација со високоефикасни компресори, овие уреди се исклучително моќни, а со нивниот низок потенцијал за глобално затоплување, тие се исто така прилагодени кон иднината.

Група на производ Labor-сандак за замрзнување со удобна електроника
GTIN 9005382230893
Годишна потрошувачка на енергија 1.069 kWh/a
Вкупен нето капацитет 332 l
Замрзнувач 332 l
Вкупен бруто капацитет 350 l
Разладно средство R 290
Систем за ладење на преграда на замрзнувач Статички
Процес на одмрзнување рачно
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 3,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 90,5 / 137,9 / 78,7 cm
Изолирање 100 - 100 mm
Тежина (со пакување) 80,00 kg
Тежина (без пакување) 68,00 kg
Управување Електронска контрола
Прилагодлив опсег на температура -10 °C до -45 °C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Potentialfreier Kontakt
Аларм за прекин на електрична енергија при враќање на струјата
Maximale Fluktuation 2,2 °C
Максимален градиент 4,3 °C
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Боја на рамка на капак бело
Материјал на врата/капак Челик
Брава достапно
Материјал на внатрешен сад Алуминиум обложен со бело
Тип на тркалца
Tauwasserablauf
Рачка Алуминиумски профил
SmartCoolingHub

SmartCoolingHub

Арт. бр. 612578400

SmartCoolingHub со 36-месечна лиценца за фрижидер претставува основа за мрежно поврзување до 20 професионални Liebherr апарати. Тој се поврзува на мрежата и ги испраќа податоците од уредот до Liebherr-Cloud. При прекин на интернет-врската, тампон меморијата ги снима сите податоци на уредот до 48 часа.

Арт. бр. 711362700

ecovadis 2021

ecovadis 2021

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.