LKexv 2600 MediLine

Вкупен бруто капацитет 240 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125 / 60,0 / 61,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,786 kWh / 24h

Опрема

Функција за тестирање на аларм

Функција за тестирање на аларм

Со овој тест, може да се провери функционалноста на внатрешниот и кој било надворешно поврзан уред за аларм. Ладењето на уредот нема да биде прекинато во текот на овој тест.

Дигитален приказ на температура

Дигитален приказ на температура

Дигиталниот приказ на температура точно ја покажува внатрешната температура на фрижидерот. На тој начин, операторите и корисниците имаат брз преглед на температурата на уредот.

Заштита од експлозија: ATEX 95

Заштита од експлозија: ATEX 95

Сертификатот Atex 95 потврдува дека лабораториските ладилници и замрзнувачи на Liebherr со заштита од експлозија во согласност со Директивата на ЕУ бр. 94/9/ЕЗ (ATEX) се погодни за складирање на експлозивни и лесно запаливи материјали.

Кружење на ладењето

Кружење на ладењето

Високоефикасните вентилатори овозможуваат брзо ладење на свежо складираната храна и рамномерна температура на ладење во внатрешноста.

Ефективен систем за ладење

Ефективен систем за ладење

Благодарение на децении искуство во техниката за ладење во комбинација со континуирано истражување, Liebherr обезбедува одличен квалитет на системот за ладење. Употребата на висококвалитетни компресори, кондензатори, испарувачи и други компоненти за ладење обезбедува и значително намалување на потрошувачката на енергија и намалување на работните трошоци на апаратите на Liebherr.

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Стабилност и постојаност на температура: EN 60068-3

Сите лабораториски фрижидери и замрзнувачи се тестирани во современите развојни установи на Liebherr во согласност со методот на тестирање EN 60068-3 за мерење на стабилноста на температурата. Температурата се мери на девет различни места во внатрешноста на уредите.

Еколошко разладно средство

Еколошко разладно средство

Разладните течности R600a и R 290 се еколошки, затоа што имаат многу низок ефект на стаклена градина и не ја осиромашуваат озонската обвивка. Од таа причина, овие разладни течности речиси целосно ги заменуваат претходно користените разладни течности R134a и R404a. Сите импулсни сандаци за складирање на Liebherr имаат R600a или R 290 и се карактеризираат со извонредна енергетска ефикасност, со што се подобрува билансот на CO2 и се промовира одржлива активност.

Променлив систем за отворање на вратата

Променлив систем за отворање на вратата

Уредите се фабрички опремени со врата што се отвора надесно. Со можноста за менување на страната за отворање на вратата, уредот секогаш може оптимално да се постави во областа за инсталација и да се приспособи на индивидуалните потреби.

Технички податоци

Група на производ Labor-ладилник со механичко управување
GTIN 9005382164891
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,786 kWh / 24h
Климатска класа 5
Акустична моќност 48 dB
Вкупен нето капацитет 221 l
Вкупен бруто капацитет 240 l
Разладно средство R 600a
Систем за ладење на дел за ладење Динамички
Процес на одмрзнување автоматски
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,0 A
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125 / 60,0 / 61,0 cm
Тежина (со пакување) 53,0 kg
Тежина (без пакување) 49,0 kg
Управување Механичко управување
Работење Потенциометар
Опсег на температура +1°C до +15°C
Приказ на температурата надворешен дигитален
Предупредувачки сигнал во случај на дефект
potential-free contact
Аларм за прекин на електрична енергија
Maximum fluctuation 5,5 °C
Максимален градиент 6,4 °C
Материјал на странични ѕидови Челик
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Брава достапно
Self-closing door
Стопирач за врата може да се менува од десно
Материјал на внатрешен сад Бела пластика
Тип на тркалца
Број на полици во дел за ладење 5
оттаму прилагодив по висина 4
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Капацитет на товарење на полица на делот за ладење 40 kg
Внатрешно осветлување на дел за ладење
Дизајн на врата HardLine
Рачка Ергономска рачка

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.