Одлично работење и супер штедење

Сандаците за супермаркет од Liebherr се одликуваат со многу иновативни идеи за професионални потреби. Во големите сандаци оптимално се складираат и прегледно и впечатливо се презентираат производите. Ги познаваме потребите на сандаците за супермаркет и се прилагодуваме според нив: При развојот се внимава на удобноста при работа, големата енергетска ефикасност и оптималното презентирање на производите.

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба

Социјални медиуми

Liebherr е на социјалните медиуми: Станете дел од нашата заедница и добивајте не само поддршка во случај на сервисирање, туку и совети и трикови за совршено складирање на храната. Liebherr во социјалните мрежи